Stirile din ziua: 14 aprilie 2013

Vadim poate avea soarta lui Hitler si Ceauşescu

Vadim poate avea soarta lui Hitler si Ceauşescu

Fostul lider al organizaţiei PRM Timiş, Grigore „Ţuţu” Trif, le dă sfaturi contestatarilor lui Vadim. Este vorba de cei 27 de preşedinţi ai organizaţiilor judeţene ce s-au răzvrătit împotriva lui Vadim Tudor şi vor alegeri adevărate în PRM.

De ce nu a batut Trandu si primul penalty de la Slatina

Nu puţini au fost cei care s-au mirat când, în meciul cu FC Olt, atacantul Szekely a fost desemnat să execute lovitura de pedeapsă, în locul obișnuitului Răzvan Trandu, cel mai bun executant al loviturilor libere din lotul lui Poli. Se pare că mijlocaşul timişorean a plătit tribut „îndrăznelii” de a executa un penalty, în tur, printr-o scăriţă de efect.

Dezinfectantii imbolnavesc. Nu numai microbii

Suntem în plin sezon al răcelilor, iar microbii se învârt în jurul nostru. La o distanță de 50 centimetri deasupra solului, concentrația de germeni este foarte mare. Un copil care pune mâinile pe jos și apoi în gură este expus la numeroase boli: hepatită de tip A, diaree, herpesuri parazitare. Dezinfectarea este o soluție, dar mare atenție la produsele folosite.

Intalnire cu „Prah”

Actorii Dukász Péter și Szász Enikő vă provoacă la o înfruntare cu Fortuna şi dilemele care o însoţesc. Multipremiat în festivaluri, „Prah” de Spiró György, în montarea lui László Sándor, aduce în prim-plan un cuplu care vieţuieşte la limita subzistenţei.

Campionat de carcassonne, duminica dupa-amiaza

La Papillon Café va avea loc Campionatul Naţional de Carcassonne, etapa locală Timişoara. Primii 25% din participanţi, în urma clasamentului obţinut la etapa locală, se califică în etapa naţională care va avea loc în data de 5 octombrie, în Braşov. Câştigătorul de la Braşov va reprezenta România la Campionatul Mondial de Carcassonne 2013 din Essen, Germania.

Top