Stirile din ziua: 18 aprilie 2013

Nu mai sunt locuri de terase in Piata Victoriei!

Nu mai sunt locuri de terase in Piata Victoriei!

Sezonul teraselor n-a început încă oficial, dar toate amplasamentele din Piața Victoriei sunt deja ocupate. Pentru restul zonelor în care pot fi deschise terase se pot depune, de luni, cereri la Direcţia Clădiri Terenuri şi Dotări Diverse, condusă de Traian Stoia.

Ce-i lipsea Timisoarei: „prize” pentru masinile electrice

Drumuri bune nu prea avem, dar o să avem, în curând, staţii de încărcare a maşinilor electrice. E ultima realizare a primarului Nicolae Robu, care a semnat scrisoarea de interes pentru un proiect pe această temă. Edilul nu știe însă nici când vor fi realizate practic stațiile și nici câte astfel de vehicule sunt în oraș.

Bojin: „Suma pe care mi-o imputa ANI nu e nici jumatate din cat castigam”

Înainte de Congresul Naţional al PSD, Titu Bojin recunoaşte că scandalul ANI ar putea avea legătură cu alegerile din PSD. El candidează alături de deputatul PSD de Caraş-Severin, Ion Mocioalcă, pentru o funcţie de vicepreşedinte al partidului. Aradul şi Hunedoara nu şi-au desemnat candidaţi la funcţiile de vicepreşedinţi naţionali în Partidul Social Democrat.

Peste 500 de oferte la Bursa locurilor de munca

AJOFM Timiș organizează, vineri, Bursa generală a locurilor de muncă. Evenimentul se va desfășura concomitent în Timișoara, în holul Casei Tineretului şi la sediile locale ale agenţiilor de ocupare a forţei de muncă din Lugoj, holul Teatrul Municipal (str. C. Brediceanu nr. 5), şi la Sânnicolau Mare, la sediul Punctului de Lucru AJOFM (str. Republicii nr. 15).

apă caldă

Fara apa calda

Colterm anunță că, pentru înlăturarea unei defecţiuni survenite pe reţeaua termică primară, va întrerupe, joi, între orele 8 și 18, furnizarea încălzirii şi apei calde de consum la punctele termice PT 30 şi PT 31. Va fi afectată o parte a timișorenilor care locuiesc pe străzile Borsec, Gh. Lazăr şi F. Liszt.

Programul curateniei de primavara

Echipele Retim vor inteveni, joi, în cadrul curățeniei de primăvară, în perimetrul Spl. Sofocle (până în str. Dâmbovița) – str. Ardealul (din str. Dâmbovița în str. Muncii) – str. Muncii (din str. Ardealul în str. Andreescu) – str. Andreescu (din str. Muncii în str. C-tin Daniel) – str. Bacalbașa (din str. C-tin Daniel până la

Intreruperi de curent

Enel a programat, joi, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Cosminului, Cozia (p), Piața Hunedoara (p), Diaconu Coresi (p), orele 9 – 16; Săcălaz (p), orele 9 – 16; Jimbolia (p), Partoș (p), orele 8 – 16.

Top