Stirile din ziua: 19 aprilie 2013

Stoia vs Robu, in razboiul atelierelor

Stoia vs Robu, in razboiul atelierelor

Primarul Nicolae Robu s-a sucit din nou. E de acord să le dea gratuit spațiile de creație și Galeria Helios artiștilor plastici pe care-i considera „samsari” acum o lună și jumătate. Toatea acestea vor fi oferite în comodat, spre nemulțumirea viceprimarului Traian Stoia.

Velcea se masoara cu Maciuca lui Claudiu Niculescu

Meci de totul sau nimic, sâmbătă, pe „Dan Păltinișanu”. După un început de sezon dezastruos, Poli are nevoie ca de aer de cele trei puncte puse în joc. Mai ales că are de înfruntat o contracandidată la promovare, revelația Seriei a II-a, Damila Măciuca. Antrenorul timișorenilor, Vali Velcea, este optimist și înaintea acestui meci, afirmând că elevii săi ar fi trecut peste problemele de natură psihologică.

Cand te amesteci cu Fratii, lumea sufla si in Dermatologie

Personal, sunt convins că primarul Nicolae Robu este mânat, în marea majoritate a demersurilor sale, de intenții bune. Bine, vor spune mulți, și o excursie spre Iad e pavată numai cu intenții bune. Dar în cazul primarului, chiar cred că vrea să facă bine. Chiar și cu forța, dacă nu se poate altcumva. Evident, ar mai fi o discuție pentru cine este acel „bine”, pentru toată lumea sau pentru un grup, care poate fi mai mare sau mai mic.

Tolcea, singurul „repetent” cultural din subordinea lui Bojin

Marcel Tolcea este unicul director de instituție culturală din subordinea Consiliului Județean Timiș care nu a luat notă de trecere la ultima evaluare. Toți ceilalți manageri, deși instalați în funcții în vechea administrație, își vor păstra fotoliile. Situația nu face decât să dea apă la moară ipotezei conform căreia Tolcea va zbura pentru că a fost un apropiat al „portocaliilor”.

„Vicele” Stoia face toata ziua reclama la Bega Grup

Viceprimarul Traian Stoia este probabil cel mai bizar personaj din administrația locală de după Revoluție. Fie numai și pentru faptul că, înainte de-a fi viceprimar, el este trimisul special al unor afaceriști în Primăria Timișoara. Secret al lui Polichinelle, este vorba de frații Cristescu. Omul face doar ce-l taie capul prin instituția de pe Loga, iar primarul Robu este departe de a-l putea stăpâni.

Intreruperi de curent

Enel a programat, vineri, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Piața Axente Sever, C. Ladislau, Diaconu Coresi (p), orele 9 – 16, str. Timiș nr. 10, orele 9 – 14; Banloc (SC Italian Food SRL), Jebel (p), Ghilad (p), Deta (p), orele 8 – 16.

Se deschide Targul de Pasti

Târgul de Paşti se va deschide vineri, la ora 17,30. Pe strada Mărăşeşti vor fi amplasate 30 de căsuțe cu produse tradiţionale de Paşte şi diverse cadouri. La deschiderea târgului aflat la cea de-a șasea ediție va cânta Fanfara Big Band. De la ora 18, Teatrul Merlin va prezenta spectacolul „Scufiţa Roşie”. Târgul va rămâne

Marele jaf comunist

August 1959, București. Șase foști membri ai nomenclaturii comuniste și colaboratori ai Securității fură o mașină a Băncii Naționale în care se aflau 1,6 milioane de lei. Dupa arestarea lor, li se cere sa reconstituie furtul și ancheta în fața aparatului de filmat. Apoi sunt condamnați la moarte și împușcați. La mai puțin de un

Top