Stirile din ziua: 10 aprilie 2013

Paturi, in loc de bilete la film, pentru Spitalul de Copii

Paturi, in loc de bilete la film, pentru Spitalul de Copii

Sârbii din Timișoara vor să ajute Spitalul de Copii. Timișorenii sunt invitați la film, iar biletul de intrare se „plătește” cu cearșafuri sau pături. Proiecția are loc într-un loc mai puțin obișnuit pentru astfel de evenimente.

M-am hotarat sa devin Eu!

Acesta ar trebui să fie motto-ul tuturor creativilor. Identitatea artistică, vizuală, credibilă vine din esența eului. În tot ceea ce facem, personalitatea trebuie clădită, încurajată și altoită cu idei spornice către zări semețe. Vocabularul e unul pentru toți și chiar dacă pare atât de limitat, mereu există resurse, există căi ne-explorate, din care putem forma și reforma opinii pertinente.

Costica „Valcea”, atu-ul puscariabil de la UTA

UTA a reintrat în cărţile promovării, după un debut excelent în retur. Fotbaliştii arădeni le suflă în ceafă celor de la Poli Timişoara, distanţa dintre cele două echipe fiind redusă la un singur punct. Secretul parcursului foarte bun al formaţiei arădene nu stă doar în jocul de pe teren, ci şi în implicaţiile de culise ale unui personaj cel puţin dubios, numit preşedinte la UTA în această iarnă.

Robu vede conspiratii: „Unii abia asteapta ca lui Poli sa-i mearga rau”

Primarul Nicolae Robu a luat foc, miercuri, pe una dintre temele lui preferate: Poli Timișoara. El e extrem de supărat pe cei care critică jocul echipei și nu înțelege de ce aceștia vor răul echipei. Tot miercuri, Titu Bojin a anunțat că vrea să taie salariile personalului administrativ al clubului.

Top