Stirile din ziua: 25 aprilie 2013

Primarul din Ramnicu-Valcea a luat spaga de la Cornu?

Primarul din Ramnicu-Valcea a luat spaga de la Cornu?

Primarul din Râmnicu-Vâlcea, Emilian Frâncu, a fost reținut, joi după-amiază, de procurorii DNA. Potrivit anchetatorilor citați de mai multe agenții de presă, lucrarea pentru care s-ar fi luat mită este pasajul suprateran de pe str. Tudor Vladimirescu.

Ostaficiuc dezvaluie planul PDL cu Dermatologia

Debandada din PDL Timișoara nu pare să-l deranjeze prea tare pe Constantin Ostaficiuc, președintele filialei județene. Acesta susține că pozițiile diametral opuse ale deputatului Cornel Sămărtinean și ale consilierilor locali, referitor la Clinica de Dermatologie, sunt parte a unui plan comun. Sămărtinean s-a pronunțat împotrivă în parlament, iar aleșii locali au votat așa cum a vrut Nicolae Robu.

Robu asteapta Garda Financiara ca sa dea in judecata Rosign

Nicolae Robu nu se grăbește să dea în judecată Rosign, așa cum ar vrea Traian Stoia. Primarul așteptă un raport oficial al Gărzii Financiare și abia atunci va lua măsuri împotriva firmei care se ocupă de semnalizarea rutieră din Timișoara. Aceasta ar fi facturat ilegal către primărie zeci de mii de euro.

Testul care depisteaza 55 de boli, gratuit in maternitatile din Timisoara

Bebelușii care se vor naşte în perioada 29 aprilie – 5 mai în maternitățile de stat din Timișoara vor beneficia de screening neonatal gratuit. Acțiunea face parte din campania „Da, reușim”, iniţiată de deputatul PSD Sorin Grindeanu. Este vorba despre un proiect-pilot prin care se va face lobby la guvern astfel încât aceste tip de teste să fie introduse în programele de sănătate.

La Muzeul de Arta, Bojin aduce un candidat mai bine pregatit decat Tolcea

Preşedintele PDL Timiş, Constantin Ostaficiuc, crede că decizia comisiei de a-i da directorului Muzeului de Artă, Marcel Tolcea, nota 5,89 pentru activitatea din ultimul an este o mare eroare. Pe de altă parte, Titu Bojin spune că nu a stabilit încă numele succesorului lui Tolcea, dar acesta va fi mai bine pregătit decât încă directorul MArT.

apă caldă

Fara apa calda si rece

Colterm anunță că, din cauza unor lucrări efectuate de Aquatim pe reţeaua de alimentare cu apă rece a punctului termic PT Plevna, va întrerupe, joi, între orele 9 și 16, furnizarea apei calde de consum şi apei reci hidrofor. Va fi afectată o parte a consumatorilor care locuiesc pe străzile 16 Decembrie, Braşov, Gen. H.

Intreruperi de curent

Enel a programat, joi, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Bd. Liviu Rebreanu (p), str. Drubeta (p), Salcâmilor (p), Eneas (p), orele 9 – 16; Dumbrăvița (str. Măslinului, Calea Lipovei, str.Varșovia, Molidului, Bruxelles, Florilor, Dimineții, Berlin), orele 9 – 16; Deta (Bl. P3 și Z2 – Zona Tg. Mare), orele 8 – 16; Topolovățul

Top