Stirile din ziua: 8 aprilie 2013

autobuz

RATT, pusa sa caute solutii pentru ruta Calea Sagului – Fabric

Lucrările la pasajul Michelangelo reprezintă o problemă pentru timişorenii care trebuie să ajungă, din Calea Șagului, în zona Fabric. După ce s-a anunțat deja modificarea traseului Expresului 8, care oprește la Catedrală, primarul Nicolae Robu cere RATT să găsească o soluție și regretă că n-are microbuze.

Incep Zilele Culturii Spaniole

Zilele Culturii Spaniole se desfăşoară în perioada 8-13 aprilie şi urmăreşte să amplifice succesul avut anul trecut. Având deja experienţa de organizare şi promovare a evenimentelor culturale, ediţia a doua vine cu noi provocări, oameni importanţi, evenimente interesante și voluntari motivați. Primul eveniment este proiecția filmului „Rec”, programată luni seară.

Trepte de aproape 100.000 de euro la Catedrala

Reabilitarea treptelor Catedralei Mitropolitane, lucrare începută de curând, costă nu mai puțin de 400.000 de lei. Jumătate din sumă vine de la bugetul local, după ce reprezentanții Bisericiii s-au plâns că n-au bani să repare scările de acces în lăcașul de cult. Primarul Nicolae Robu este încântat că a putut oferi această sumă.

1 Mai si Pastele pe insula Thassos

După cum probabil bine știti, Paștele se sărbătorește anul acesta pe data de 5 mai. Pentru iubitorii de vacanțe, acest lucru nu poate fi decât foarte îmbucurător din mai multe motive. Primul ar fi faptul că minivacanța de 1 mai poate fi legată de zilele libere de Paște, iar astfel o posibilă călătorie se transformă într-un real sejur. Al doilea motiv ar fi că, pe malurile Mediteranei, mai este deja o lună destul de caldă atât pentru plajă, cât și pentru băile în mare.

Despre colaborare

Ați auzit cumva de oameni care să exceleze în absolut toate domeniile? Faptul că vrei, ca om, să ai rezultate cât mai bune în tot ce faci și te străduiești pentru asta e una, dar chiar să fii excelent în orice domeniu e rar, dacă nu imposibil. Așa e și în domeniul medicinei dentare, unde nu e de mirare că, la o singură vizită la cabinet, ați putea fi tratați de trei persoane diferite.

apă caldă

Fara apa calda

Colterm anunță că, pentru înlăturarea unei defecţiuni apărute în punctul termic, va întrerupe luni, între orele 8 și 15, furnizarea apei reci livrate prin reţeaua de hidrofor la punctul termic PT 20. Vor fi afectaţi o parte a consumatorilor situaţi pe str. Baader, Drăgășani, Al. Golescu, Înfrățirii, Aurel Popovici, Tapia, precum şi o parte a

Intreruperi de curent

Enel a programat, luni, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Intrarea Doinei nr.23, orele 9 – 14; Bencecu de Sus (p), Pogănești, orele 9 – 17; Românești (p), orele 8 – 18; Saravale (p), orele 10 – 14; Gherman (p), orele 8 – 15.

Top