Stirile din ziua: 29 aprilie 2013

CCR il faulteaza pe Robu in lupta cu ANI

CCR il faulteaza pe Robu in lupta cu ANI

Primarul Timişoarei are o nouă problemă în lupta cu ANI, care susţine că Nicolae Robu era incompatibil în perioada în care era și senator, şi rector al UPT. Curtea Constituţională a României a respins, luni, toate excepţiile prind prevederile din legea ANI.

Desi sta pe loc, microbuzul scolar din Teremia Mare a trecut si de Tribunalul Timis

Epopeea microbuzului școlar din Teremia Mare a trecut și de a doua instanță de judecată. Vehiculul este tras pe dreapta deoarece directorul școlii nu vrea să semneze un contract cu primăria. S-a ajuns astfel la judecată, iar Tribunalul Timiș îi dă dreptate primarului Cosmin Sîntean. În martie, acesta câștigase și la judecătorie.

Decaderea domnului Antonescu. Crin Antonescu

M-am numărat printre cei care au crezut sincer că, într-o clasă politică aducând mai degrabă a o mlaștină plină de aventurieri, derbedei, veleitari, pușcăriabili, agramați, el este altceva. Am spus, ca mulți alții, sedus de retorica impecabilă: „Ecce homo!”. M-am numărat printre milioanele de votanți ai săi în primul tur de scrutin de la alegerile prezidențiale din 2009.

Marcel Tolcea: „Imi place enorm de mult Basescu”

Este, din 2006, directorul Muzeului de Artă Timișoara, dar a rămas corigent în ultimul an de mandat, așa că, într-o lună, eliberează biroul. A „jumulit” bugetul public cu 800 de lei pentru o expoziție Rembrandt, respectiv cu 290 de euro, pentru una Goya. Marcel Tolcea e blogger, scrie la un ziar „băsist”, nu l-a simțit niciodată șef pe Constantin Ostaficiuc și nu-i poartă pică lui Titu Bojin. Acum, va avea timp să se întoarcă la masa de scris.

Intreruperi de curent

Enel a programat, luni, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. P. Șandor (p), Calea Lipovei (p), str. Varșovia (p), Bd. Liviu Rebreanu nr. 138, sc. B, Cozia (p), Piața Hunedoara (p), str. Diaconu Coresi (p), Piața Axente Sever, C. Ladislau, A. Pumnul, Feldioara (p), orele 9 – 16; Otvești, Berini, Stamora Română, Cerna,

Top