Stirile din ziua: 26 aprilie 2013

Eu l-am rugat pe primarul Robu sa mute Dermatologia

Scandalul dintre primarul Nicolae Robu și conducerea Clinicii de Dermatologie din Timișoara se apropie de sfârșit printr-o largă decizie a legislativului municipal. Tocmai când deputatul PDL Cornel Sămărtinean a prins subiectul de picior și l-a dus triumfător în Parlament, colegii dumnealui din Consiliul Local Timișoara au votat în grup mutarea pe pe strada Ofcea a respectivului stabiliment medical. Ce să înțeleagă omul din asta?

Alo, PDL, alo, „Brandu”, dar nitica opozitie mai facem?

În curând (7 mai) se va aniversa (comemora?) un an de la instalarea Guvernului Victor Ponta 1. Nu mult după aceea, în luna iunie, se va împlini un an din ziua în care USL a pus steagul atât pe Primăria Timișoara, cât și pe Consiliul Județean. Moment pentru ca PDL Timiș să marcheze faptul că au trecut 12 luni de când, după 16 ani, a ieșit complet din administrația locală și județeană.

Director din primarie, sanctionat fiindcă nu-l stia pe Emil Cristescu?

Racordat la vremurile noastre, cunoscutul Radio Erevan și-a „tras” acum și pagină de Facebook, că doar nu era să rămână ca pe vremea lui Marconi. Ba s-a stabilit și în Timișoara, luându-și titulatura de Radio Erevan TM și abordând probleme locale. Printre pamfletele publicate zilnic se strecoară și informații marcate „pe bune”.

Party aniversar la Daos

Daos împlinește trei ani de la deschidere. De trei ani, o fostă hală industrială a fost transformată în clubul unde au venit în fața publicului nume internaționale de pe scena rock, electronică și nu numai. Petrecerea aniversară durează două zile.

Très Courts, din nou la Timisoara

Unic în lume, Festivalul Internaţional al filmelor de foarte scurt metraj „Très Courts” pune în competiţie în toate colţurile planetei filme de maximum trei minute, realizate de creatori confirmaţi sau de începători. Din 25 aprilie în 5 mai, 100 de oraşe din 25 de ţări, partenere ale „Très Courts”, propun locuitorilor lor să împărtăşească un

In guvernarea USL, Autostrada Vestului a ramas in aer

Timișorenii ar fi trebuit să meargă azi până la Viena pe autostradă. N-a fost însă să se întâmple, fiindcă din mai 2012, de când USL a venit la guvernare, pe Coridorul IV paneuropean, lucrările aproape au fost aproape sistate. Iar interesul pentru acest subiect al guvernanților nu pare să-l depășească pe cel al lui Gigi Becali pentru Biblioteca din Alexandria.

Intreruperi de curent

Enel a programat, vineri, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Cosminului (p), Cozia (p), Piața Hunedoara (p), Cozia (p), Aron Pumnul (p), orele 9 – 16; Știuca (p), orele 9 – 17; Deta (Bl. P1 și P2 – Zona Tg. Mare), Jimbolia (p), orele 8 – 16.

Top