Stirile din ziua: 4 aprilie 2013

„Refuz, rezist / Nu vreau gaz de sist” / FOTO

„Refuz, rezist / Nu vreau gaz de sist” / FOTO

Câteva sute de persoane au protestat, joi după-amiază, la Timişoara și Buziaș, împotriva exploatării gazelor de şist. Ei au cerut anularea hotărârilor de guvern care permit exploatarea gazelor de şist în mai multe zone din judeţul Timiş, printre care şi Buziaş. Proteste similare au avut loc și în alte orașe din țară.

Parcarea din Piata 700 data proprietarilor „acvariului”, motiv de disputa in CL

Consilierii locali ar fi trebuit să voteze joi un proiect de hotărâre care urma să decidă cum vor fi acoperite pierderile ADP, după ce terenul pe care a fost amenajată o parcare în Piața 700 a fost dat la schimb către proprietarii „acvariului”. Nicolae Robu l-a retras însă de pe ordinea de zi.

„Ghiocel”, spagarul de la Medicina, nu s-a atins de salariu in ultimii ani!

Profesorul Daniel Cioca, șpăgarul de la Medicină, a fost trimis în judecată pentru luare de mită în formă continuată. Anchetatorii au constatat că, în ultimii ani, acesta nu se atinsese de banii din salariu, pe care i-a plasat doar dintr-un cont într-altul. Cel supranumit „Ghiocel” cerea minimum 100 de euro de student.

Szuhanek, despre Cardiologie: „Nici pe departe nu se va inchide spitalul”

Ranko Szuhanek, directorul Institutului de Boli Cardiovasculare din Timişoara, spune că scandalul în care a fost implicat instituția pe care o conduce este declanșat artificial. Șeful Clinicii de Cardiologie Cardiacă, prof. dr. Marian Gaşpar, de la care a pornit totul, riscă să ajungă acum în faţa unei comisii disciplinare. El a trimis presei un e-mail în care susţine că şi-a închis secţia din cauza subfinanţării. Szuhanek explică situația și spune că spitalul primise, vinerea trecută, bani de la Ministerul Sănătății.

Primaria va face „sute de locuinte” in 2013

Sute de locuințe – asta va construi primăria în 2013. Nicolae Robu a răspuns astfl întrebării unui pensionar timișorean care a reclamat, din nou, lipsa locuințelor pentru cei evacuați din casele naționalizate. Suma prevăzută în bugetul local este de 1,5 milioane de lei, dar nu pentru construcția efectivă, ci pentru diverse studii tehnice.

Poli vrea cinci fotbalisti de la Dinamo Bucuresti!

Călin Rosenblum ar putea să-şi mai spele din păcatele făcute în ultima vreme, care au culminat cu două scandaluri legate de alimentaţia juniorilor de la Poli Timişoara şi ameninţările cu exmatricularea de la LPS Banatul la adresa juniorului Silviu Balaur. Este vorba despre îndreptarea unei greşeli comisă împreună cu Marius Cociu, şeful său de la LPS Banatul şi directorul acestei instituţii de învăţământ.

Sorin Cristian, frate de deputat: „In viata doua lucruri sunt sigure, moartea si impozitele”

Pare un individ venit de nicăieri, iar informaţii despre el aproape că nu există. Fratele deputatului PNL Horia Cristian a fost numit în secret director adjunct la Autoritatea Rutieră Română, dar nu-l mai prinde vara aici. Va avea alte sarcini de la partid. Sorin Cristian susține că este unul dintre primii 100 de liberali din ţară şi are cunoştinţe la cel mai înalt nivel. Este singurul şef de deconcentrate din Timiş pe a cărui numire nu şi-au pus „parafa” nici Titu Bojin şi nici Nicolae Robu.

Stop exploatarii gazelor de sist!

De Ziua Naţională împotriva exploatării gazelor de şist prin fracturare hidraulică, în peste 20 de oraşe din ţară, vor avea loc mai multe proteste împotriva acestora. Două astfel de mitinguri vor avea loc, joi, și la Timișoara și Buziaș.

Top