Stirile din ziua: 6 aprilie 2013

BC Timisoara rateaza finala Cupei: 86-92 cu Gaz Metan Medias

BC Timisoara rateaza finala Cupei: 86-92 cu Gaz Metan Medias

Cupa României era un obiectiv principal pentru BC Timișoara, după ce în play-off-ul campionatului am căzut cu multipla campioană CSU Ploiești. Timișorenii aveau și șansa de-a juca acasă final four-ul Cupei, având suportul unui public entuziast. Din păcate, și această țintă a fost ratată, iar timișorenii se îndreaptă încet, dar sigur spre cel mai prost sezon din ultimii ani.

ACS Poli – o debandadă cu ifose de club

Echipa cu cei mai mulți președinți, directori, manageri, consilieri, consultanți, scouteri, povestitori, băgători de seamă din lume a mai făcut un pas greșit. Și nu prin vreo ligă a campionilor și nici măcar în liga lui Mitică, ci într-o competiție în care jucătorii altor echipe își primesc salariile în lăzi de bere sau saci cu cartofi.

Presedintele femeilor liberale, ales cu doar 70 de voturi!

Dezinteres total sau boicot masiv la alegerile Organizaţiei Femeilor Liberale din Timişoara. Doar 75 de doamne din cele 377 cu drept de vot au fost prezente sâmbătă, la Casa „Adam Muller Guttenbrunn” pentru a-şi vota noua conducere. Alegerile erau aproape să nu se ţină, deoarece mult mai puţin de jumătate din membri cu drept de vot au fost prezenţi.

Poli continua reprezentatiile penibile

Când se joacă pe teren, Poli Timişoara nu prea mai ştie cum e gustul victoriei. Fotbaliştii antrenaţi de Valentin Velcea s-au făcut de râs pe arena „Dan Păltinişanu” în meciul cu Corona Braşov, pe care l-au pierdut cu 1-2. Asta, după ce tocmai li s-a votat bugetul de patru milioane de lei, din partea PMT, cu promisiune de suplimentare din partea primarului Nicolae Robu.

Ben-Oni Ardelean, cel mai tare sponsor de partid din Timis

Cu 98.000 de lei dați către USL, senatorul liberal Ben-Oni Ardelean a fost cel mai generos donator de partid din județul Timiș în anul 2012, la capitolul persoane fizice. El s-a numărat printre primii donatori pe țară ai USL, într-un top care-i are pe primele două locuri pe Dan Voiculescu (225.646 lei) și Gigi Becali (214.000 lei).

Incepe haosul in trafic: de luni, Expres 8 nu mai ajunge in Fabric

Timișorenii din zona Căii Șagului, care mergeau la serviciu sau la școală în zona Fabric, vor fi nevoiți, de luni, să plece mai devreme de acasă. Din cauza lucrărilor la Podul Michelangelo, autobuzele Expres 8 nu vor mai ajunge pe strada Pestalozzi și mai departe, capătul de linie fiind Catedrala Mitropolitană. Linia se va numi Expres 33.

CONVOCATOR Nr. 59/02.04.2013 al Adunarii Generale Extraordinare a Acţionarilor S.N. Aeroportul Internaţional Timişoara – “Traian Vuia” S.A

Consiliul de Administraţie al S.N. Aeroportul Internaţional Timişoara – “Traian Vuia” S.A., cu sediul în com. Ghiroda, str. Aeroport nr. 2, jud. Timis, având nr. înmatriculare la ORCT J35/1183/1998, Cod Fiscal RO 11178217, întrunit în şedinţă în data de 02.04.2013, convoacă Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor în baza art. 19 alin. (1) lit. y din

Top