Stirile din ziua: 12 aprilie 2013

Poli nu bate nici macar „lanterna rosie” a seriei

Poli nu bate nici macar „lanterna rosie” a seriei

Poli a mai făcut, cu chiu, cu vai, un punct în returul campionatului, la Slatina, cu „lantern roșie” a seriei. Meciul cu FC Olt a avut și gol anulat, și penalty ratat, iar jucătorii lui Velcea au reușit să egaleze în prelungiri. Ei rămân astfel fără victorie pe teren în 2013.

Medicii de la Dermatologie ii dau peste nas lui Robu

Medicii de la Clinica de Dermatologie îl contrazic pe primarul Nicolae Robu. Sătui de epopeea mutării spitalului, care durează de două luni, ei susțin că această operațiune, trâmbițată în repetate rânduri de edilul șef, e nejustificată. Oamenii nu înțeleg de ce liberalul a făcut o fixație pe această clinică în care s-au făcut deja investiții de 500.000 de euro. Medicii au transmis o scrisoare deschisă inclusiv la Ministerul Sănătății.

UseTogether, la prima editie

Dacă vă place să împărtășiți cu ceilalți din lucrurile pe care le aveți si să aveți acces la rândul vostru la obiectele celorlalți; dacă vă încântă ideea unei seri cu joacă și povestiri la liber… sunteți așteptați cu brațele deschise la primul UseTogether Sharing Event Timișoara!

Programul curateniei de primavara

Echipele Retim vor acționa, vineri, în timpul curățeniei de primăvară, în următorul perimetru: str. Bârzava – Calea Bogdăneștilor (din str. Bârzava în str. B.P. Hasdeu) – str. B.P. Hasdeu (din Calea Bogdăneștilor în str. Dunărea) – str. Dunărea (din str. B.P. Hasdeu în str. Bârzava).

Intreruperi de curent

Enel a programat vineri întreruperi de energie electrică, după cum urmează: Timișoara – str. Moise Doboșan (p), G. Stephenson, Pictor Aman, Homorod, Anvers, Aleea Doinei, Rarău, orele 9 – 15; Carani (p), orele 9 – 15; Gaiu Mic (p), orele 8 – 15.

apă caldă

Fara apa calda

Din cauza unor lucrări care efectuate de SC Enel, Colterm anunță că va fi nevoită să întrerupă furnizarea căldurii şi apei calde de consum, vineri, între orele 9 și 16, la CT Dunărea şi la punctul termic PT CFR. Va fi afectată o parte a consumatorilor care locuiesc pe străzile: Bârzava, Bogdăneştilor, Dunărea, Ciobanului, Cosmonauţilor,

Top