Stirile din ziua: 2 aprilie 2013

Liga I – Urare pentru Hagi: „Toate cele bune de la Celeban!“

Lui Ionel Ganea se pare că îi merge bine după ce îi merge mai întâi rău. Ganezu’ de pe banca lui U Cluj a câștigat trei puncte cu Chiajna după ce la începutul săptămânii trecute a ajuns la spital cu o cădere de tensiune. Apropo de Chiajna, echipa parcă seamănă tot mai mult cu mama supărată a lui Ștefan cel Mare, care îl suportă tot mai greu pe Ilie Stan și pe fiii acestuia, promovați asiduu de tatăl lor la prima echipă.

Rosign il face „penal” pe viceprimarul Traian Stoia

După o lungă perioadă de tăcere, reprezentanții firmei Rosign răspund atacurilor tot mai dese venite dinspre Primăria Timișoara, în special din partea viceprimarului Traian Stoia. Acesta afirma, săptămâna trecută, că va rezilia contractul primăriei cu Rosign, probabil pe motiv că așa vor mușchii lui.

Apa si canalizare la Sacalaz

Aquatim SA a semnat încă un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extinderea şi modernizarea sistemului de alimentare cu apă şi canalizare în judeţul Timiş”. Acesta va fi derulat la Săcălaz și are o valoare de aproximativ 13 milioane lei, fără TVA, fiind atribuit, în urma unei licitaţii publice, firmei Victor Construct SRL din Botoşani.

Intreruperi de curent

Enel nu a programat, marți, întreruperi de energie electrică în Timișoara. Acestea vor avea loc în județ, astfel: Bencecu de Sus (p), Pogănești, Beregsău Mare (str. II, IV, III, V, VI, VII și adiacente, SC Contur SRL), orele 9 – 17; Remetea Lunca, Pădurani, Ierșnic, orele 8 – 18; Boldur (p), Deta (str. N. Titulescu,

Top