Stirile din ziua: 1 aprilie 2013

Zidul Schengen de la Cenad ar putea inlocui frunza Elenei Udrea!

Zidul Schengen de la Cenad ar putea inlocui frunza Elenei Udrea!

Realizatorul tv Flavius Băican vrea să pună în practică una dintre cele mai trăsnite idei din ultimul timp. Cel cunoscut sub numele de „navetistul bănăţean” vrea de urgenţă să înceapă construirea unui zid Schengen la graniţa cu Ungaria. Băican a aranjat deja începerea lucrărilor la zidul ce se doreşte a fi o copie a Zidului Berlinului.

Sindicatul din TVR Timisoara strange semnaturi impotriva lui Cosmin Tinta

Răsturnare de situaţie în cazul jurnalistului Cosmin Ţîntă. Membrii sindicatului din TVR strâng semnături împotriva deciziei de anulare a desfacerii contractului său de muncă al acestuia. Nemulțumirile sindicaliștilor sunt legate de cuantumul salariului lui Țîntă, lista cu semnături urmând să fie trimisă la București.

Reflexul de voma accentuat

Reflexul de vomă este un subiect poate puțin discutat, dar totuși în practica stomatologică ne izbim și de acest aspect. Unii oameni se plâng că în momentul în care își periază dinții din spate au o senzație puternică de vomă. Tocmai de aceea, ei evită să perieze zonele respective, acestea se cariază și iată… am ajuns și la dentist.

Nicolaescu spune ca la Cardiologie nu e nicio problema, iar profesorul Gaspar e dat disparut!

Zona crepusculară de la Institutul de Cardiologie se adâncește. Conform ministrului Sănătății, Eugen Nicolaescu, managerul spitalului susține că luni s-a operat în instituție și ar fi spus că profesorul Marian Gașpar a dispărut de câteva zile! Pe de altă parte, pacienții de la Cardiologie cumpără de ani de zile materiale sanitare și medicamente.

Rooney, Roberto sau Raul, posibile solutii pentru viitorul lui Poli

Tot mai mulţi juniori de la Poli sunt chemaţi la loturile naţionale. Cristian Bocşan şi Cristi Bărbuţ sunt doi dintre obişnuiţii acestor selecţii. Ambii juniori fac parte din lotul mare al lui Poli, Cristi Bărbuţ debutând în Liga a II-a în prima etapă a returului, când timişorenii au evoluat la Arad cu UTA.

Scandal la Cardiologie: Cine a inchis salile de operatie?

Mister la Institutul de Cardiologie. Un e-mail trimis, aparent, de șeful chirurgilor de aici, Marian Gașpar, susține că s-a pus lacătul pe sălile de operație, din cauza lipsei de materiale și a faptului că pacienții nu mai au voie să cumpere cele necesare. Informația este dezmințită atât de conducerea spitalului, cât și de CJAST, iar presupusul autor al e-mailului este de negăsit.

Intreruperi de curent

Enel nu a programat luni întreruperi de energie electrică în Timișoara. Acestea vor avea loc în județ, astfel: Bencecu de Sus (p), Pogănești, orele 9 – 17; Drăgoiești, Ficătar, Ohaba-Forgaci, ferme Smithfield (din zona Sinersig, Ohaba-Forgaci, Jabăr), Beregsău Mic (p), orele 9 – 15; Saravale (p), orele 10 – 14; Deta (str. M. Viteazu, Aleea

Top