Stirile din ziua: 30 aprilie 2013

Bojin spune ca in toamna incep lucrarile la centura de sud

Bojin spune ca in toamna incep lucrarile la centura de sud

Preşedintele CJ Timiş, Titu Bojin, spune că, foarte probabil, din toamnă încep lucrările la centura de sud a Timişoarei. Este vorba despre tronsonul care va face legătura între Calea Lugojului şi Calea Şagului, de la Ghiroda spre Moşniţa.

Cristian Busoi sapa din greu la soclul lui Robu

Ape tot mai tulburi în PNL Timiș în ultima perioadă. Ocupat cu treburile primăriei, președintele Nicolae Robu pare să fi scăpat hățurile din mână. Ipoteza tot mai vehiculată că el ar putea pierde procesul cu ANI – și, în consecință, funcția de primar – a dat și mai multă apă la moara contestatarilor săi.

Mieii si legumele la control, in pietele din Timisoara

Pieţele din Timişoara sunt luate la puricat înainte de Paști. Marți dimineață, poliţiştii de la investigareaa fraudelor, alături de comisarii Gărzii Financiare şi reprezentanţi ai OPC şi DSVSA Timiş au început controalele în cea mai mare piaţă de legume şi fructe din Timişoara. Peste nouă tone de legume au fost confiscate până acum.

Fara apa calda pana diseara

Colterm anunță că, din cauza unor lucrări pregătitoare pentru devierea reţelei termice primare de termoficare din zona Michelangelo, întrerupe, marți, până la ora 18, furnizarea apei calde la punctele termice PT 13 şi PT 50. Vor fi afectaţi consumatorii care domiciliază pe bd. Eroilor de la Tisa, Piaţa M. Jora și străzile I. Vidu, 1

Barbut, noua senzatie de la Poli, castiga de 60 de ori mai putin decat Dina!

Cristi Bărbuţ, la 18 ani împliniţi luna aceasta, este cel mai în formă jucător de la Poli şi confirmă că este un fotbalist de perspectivă. Deși în ultimele două jocuri oficiale şi-a eclipsat colegii mai mari, Bărbuț este cel mai prost plătit jucător din lotul lui Poli.

Intreruperi de curent

Enel a programat, marți, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Severin, Memorandului, orele 9 – 16, str. Cozia (p), Argeș (p), Bd. 1 Decembrie (p), Severin, Diaconu Coresi (p), orele 9 – 13; Utvin (p), Sânmihaiu Român, orele 9 – 16; Deta (Bl. Z1,P1,P4 și Z3 – Zona Tg. Mare), Sculia (p), Cladova

Top