Stirile din ziua: 3 aprilie 2013

Clipul este viitorul

Clipul este viitorul

Reclamele online în scurt timp vor fi doar video. Asta anunță specialiștii în online și social media americani. Sicer să fiu, sunt curios cât va dura să devină virală și la noi treaba asta. Oricum, majoritatea site-urilor mari au câte un clip video pe care niciodată nu știi de unde să îl oprești.

Intoarcerea lui Voda Ciuhandu. Si tot degeaba

Vă mai amintiți de bărbatul acela cu barbă sură, de răspundea la numele de Ciuhandu Gheorghe și a fost timp de 16 ani primar al Timișoarei? Cum să nu vă amintiți? Mulți chiar îl regretă acum, făcând comparație între el și un Nicolae Robu care pare să experimenteze și acum – la nouă luni de la înscăunare – funcția de primar.

BC Timisoara,in fata Final Four, pentru a-si salva sezonul

Pentru baschetul timișorean urmează un week-end de foc. După ce campionatul începe să pară o Fata Morgana pentru BC Timișoara, în sferturile play-off-ului urmând să întâlnească multipla campioană CSU Ploiești, toate speranțele timișorenilor se leagă de Final Four-ul Cupei României. Meciurile acestei competiții vor avea loc sâmbătă și duminică, chiar la Timișoara.

Revolutia lui Robu in transportul in comun: minibuz cu 30 de locuri, in loc de autobuz cu burduf

Marți a spus că se gândește să introducă transportul în comun cu microbuze. Miercuri a și adus vehiculul pe care-l visează, să-l vadă lumea. O astfel de mașină costă până la 130.000 de euro bucata și ar putea fi pe lista de cumpărături a primarului Nicolae Robu, care crede că Timișoara n-are călători care să umple autobuzele de mari dimensiuni.

Doi jucatori au revenit la Poli, dupa doua luni in concediu fara plata!

Portarul Cosmin Amarinei şi Darius Rogozinaru au fost anunţaţi ca şi plecaţi de la Poli Timişoara în această iarnă, după ce Valentin Velcea i-a anunţat că nu se mai bazează pe ei în retur. Cu toate acestea, la două luni distanţă cei doi jucători au revenit pe terenul de antrenament din cadrul complexului „Dan Păltinişanu”, unde se pregătesc alături de juniorii antrenaţi de Cristian Contescu.

apă caldă

Fara apa calda si caldura

Colterm anunță că, pentru remedierea unei defecţiuni survenite la reţeaua termică primară, va întrerupe, miercuri, între orele 9 și 14, furnizarea încălzirii şi apei calde de consum la punctele termice PT 3 Trubadur şi PT 4 Trubadur. Vor fi afectaţi timișorenii care locuiesc pe străzile Daliei, Darwin, Deliblata, Al. Lazăr, Mehadia, Milcov, Mioriţa, Nicolinţi, Sat

Intreruperi de energie

Enel nu a programat, miercuri, întreruperi de energie electrică în Timișoara. Acestea vor avea loc în județ, astfel: Bencecu de Sus (p), Barna, orele 9 – 17; Bulza, orele 8 – 18; Hitiaș (p), Birda (SP Lanca I÷III, IAS Bărăgan), orele 8 – 16; Saravale (p), orele 10 – 14; Jimbolia (str. T. Vladimirescu, I.

Top