Stirile din ziua: 22 aprilie 2013

Timpark

TimPark inca nu „merge” pe Cosmote, Robu promite contract

TimPark inca nu „merge” pe Cosmote, Robu promite contract

La aproape o lună și jumătate de când există Timpark, șoferii cu abonamente Cosmote încă nu pot plăti parcarea prin SMS. Nicolae Robu le transmite că un contract cu acest operator de telefonie este ca și semnat, așa că nu trebuie să-și facă niciun fel de griji.

Dar la baschet intervine cineva?

Echipa de baschet BC Timișoara a „reușit” de la distanță cel mai slab sezon din ultimii ani. A venit doar pe locul III în Cupa României, în condițiile în care Final Four-ul s-a jucat acasă, iar în campionat a ieșit chiar din prima confruntare din play-off, după un 0-3 fără apel în fața BCU Ploiești. E drept, a avut de înfruntat unul dintre cei mai grei adversari din play-off, dar cine e vinovat că a terminat sezonul regulat doar pe poziția a VI-a?

Nemultumitii de la Dermatologie „n-au decat sa protesteze”

Un nou protest a avut loc, luni, la Clinica de Dermatologie, în condițiile în care, marți, în ședința CL, urmează să fie consfințită mutarea spitalului pe strada Daliei. Nicolae Robu nu e interesat de părerea protestatarilor, cărora le transmite că specialiști „situați mai bine în ierarhia medicală decât șeful clinicii” au decis că se impune o astfel de mutare.

Primarul Robu si soferul Vasile au dat OK-ul pentru oprirea traficului la Michelangelo

Primarul Nicolae Robu e bucuros că, luni, a asistat la începerea efectivă a lucrărilor din intersecţia Michelangelo. Nu la fel de bucuroși au fost șoferii care, în jurul prânzului, s-au aflat în zona în care s-a instaurat haosul. De la ora 11 a fost restricționat, în sfârșit, și traficul spre strada Pestalozzi, operațiune anunțată pentru lunea trecută.

Saptamana PSI, la Carturesti

Vrei să-ţi faci viaţa mai uşoară alături de persoanele dificile? Te întrebi cum poţi împrospăta relaţia de cuplu sau de ce are nevoie mai întâi de toate copilul tău? Doreşti să ieşi din rutina zilnică şi să simţi că faci ceva şi pentru tine? Un dram de curiozitate, o inducţie hipnotică, o recadrare cognitivă ori

Cateva lucruri pe care poate nu le stiai despre Budva / FOTO

Budva este probabil una dintre cele mai cunoscute destinații de vară din zona de vest a țării. Cu toate acestea, mirajul plajelor nisipoase și viața de noapte extrem de diversificată îi fac adesea pe vizitatori să treacă cu vederea peste anumite aspecte extrem de importante ce fac totuși parte din spiritul orașului.

Ovidiu Draganescu

Draganescu, la revenirea in politica: „Nu mai sunt sofer de jeep, sunt sofer de Logan”

Ovidiu Drăgănescu a trecut de la politică la agricultură și spune că, dacă nu ești om de afaceri, nu ești liberal După patru ani de pauză, a revenit în PNL, dar n-a intrat pe listele pentru alegeri, deși sondajele pre-electorale îl plasau în pole-position. Fostul prefect de Timiș explică de ce se simte mult mai productiv, deși nu mai este în prim-plan, și nu pare foarte supărat pe colegii liberali. În viața personală, Drăgănescu se gândește să-și mărească familia.

Intreruperi de curent

Enel a programat, luni, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Cosminului (p), Cozia (p), Piața Hunedoara (p), Diaconu Coresi (p), Piața Axente Sever, C. Ladislau, Bd. Liviu Rebreanu (p), orele 10 – 16, str. Tosca (p), orele 9 – 12, str. Muzicescu (p), orele 9 – 16; Vizejdia, Nerău, Teremia Mare, Teremia Mică,

Top