Stirile din ziua: 15 aprilie 2013

Robu e linistit: „Ma astept sa nu tina lucrarile de pe Rebreanu”

Robu e linistit: „Ma astept sa nu tina lucrarile de pe Rebreanu”

Confortul lui Georgică Cornu s-a executat și, la solicitarea primarului Nicolae Robu, a făcut, sâmbătă, niște „plombări” pe bd. Liviu Rebreanu. Șoferii să nu-și imagineze însă că lucrările sunt de calitate! O recunoaște însuși edilul șef, care spune, senin, că se așteaptă ca acestea să nu țină, pentru că… sunt făcute în regim de forță majoră!

Robu muta Dermatologia, medicii il intreaba de ce arunca 500.000 de euro

Epopeea mutării Clinicii de Dermatologie de pe strada Mărășești intră într-o nouă etapă. Primarul Nicolae Robu ignoră medicii și a anunțat că va promova cât de curând o hotărâre de consiliu local prin care spitalul va fi mutat pe strada Daliei. Prof. dr. Caius Solovan, șeful clinicii, e siderat de lipsa de considerație a edilului șef.

Tacerea suspecta a conducerii lui Poli in cazul Petre

De mai bine de două săptămâni, Ovidiu Petre stă pe bară din pricina unei accidentări. Clubul timişorean nu s-a prea sinchisit să comunice cu ce probleme se confruntă mijlocaşul, cel mai bine plătit jucător din lot. El a fost în urma intervenţiilor disperate ale antrenorului Valentin Velcea, chiar dacă se ştia despre Ovidiu Petre că, indiferent de echipa la care a jucat, cel mai mult timp l-a petrecut pe la şedinţele de recuperare, nu în jocurile oficiale.

Meciul cu Damila ar putea schimba obiectivul la Poli

Cu doar două puncte acumulate în patru jocuri şi tot atâtea goluri, staff-ul tehnic de la Poli se pregăteşte să schimbe radical macazul în privinţa obiectivului. Dacă până acum promovarea era pe buzele tuturor oficialilor, lipsa rezultatelor din primele etape ale returului i-ar putea determina pe aceştia să-şi schimbe discursul.

Fiindca nu sunt bani, Timisoara ramane cu toate cablurile pe stalpi

Încă o hotărâre de consiliu local este trecută cu vederea și de actuala administrație. Sfârşitul anului trecut ar fi trebuit să prindă Timişoara fără cablurile montate haotic pe toți stâlpii. Primarul Nicolae Robu a aflat mirat de existența acestei hotărâri și spune că nu sunt șanse ca ea să fie respectată prea curând. Asta, pentru că nu sunt bani.

Programul liniei 13 barat

RATT anunţă că, din 15 aprilie, cursele cu caracter şcolar de pe linia 13 barat vor circula, cu plecare de la Balta Verde, la orele 7; 7,30; 8; 13,30; 14,30; 15,30. Programul este valabil de luni până vineri, iar cursele au capăt de linie pe strada Ciocârlia, în apropierea stadionului de rugby „Gheorghe Răşcanu”, până

Centrul de Transfuzie Sanguină

Donare de sange, marca PC

Tinerii din cadrul Partidului Conservator Timiş se adună, luni dimineaţă, la centrul de recoltare a sângelui din Timişoara. Zeci de viitori politicieni şi-au anunţat intenţia de a face un gest frumos în cadrul unei campanii naţionale de donare de sânge organizată de PC.

Intreruperi de curent

Enel a programat, luni, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Stoia Udrea nr. 6, orele 9 – 14; str. Cozia (p), Piața Axente Sever, Feldioara (p), C. Ladislau, Diaconu Coresi (p), A. Pumnul, Pogănești, orele 9 -17; Beregsău Mic (p), Soca (p), orele 8 – 16.

Top