„AC Recas nu e Poli” a ajuns pe masa primarului!

E sloganul care a împânzit orașul, l-a enervat pe primarul Nicolae Robu, iar acum a ajuns în, probabil, ultimul loc în care acesta ar fi vrut să-l vadă. O mână șugubeață a scris, chiar pe masa de la care liberalul își ține briefingurile de presă, „AC Recaș nu e Poli”.

Primarului Nicolae Robu era efectiv să-i cadă fața la conferinţa de presă de marți. Pe masa la care e așezat de obicei, imediat lângă plăcuța cu numele lui, cineva a scris, cu pixul, „AC Recaş nu e Poli”. Liberalul și-a dat tacticos ochelarii jos, a văzut inscripția și a schițat o jumătate de zâmbet.

Apoi și-a început tiradele pe teme de administrație locală, ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Inscripţia „AC Recaş nu e Poli” a apărut pe zidurile clădirilor, în staţiile de tramvai şi autobuz și în cele mai neașteptate locuri din oraș, imediat după ce Primăria Timişoara, CJT şi Universitatea Politehnica au decis să susţină echipa de fotbal a orașului în Liga a II-a, totul după o fuziune cu AC Recaş.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

32 comentarii pentru acest articol

ino the perfect spirit a spus: (aprilie 16th, 2013 at 23:03 )

HAI ACS POLI TIMIŞOARA HAI BANAT HAI TIMIŞOARA ACS POLI TIMIŞOARA ESTE POLI TIMIŞOARA ACS RECAŞ A FUZIONAT ŞI A DEVENIT ACS POLI TIMIŞOARA ŞI AŞA VA FI ORICE AR SPUNE ACEŞTI SUPORTERI CARE NU POT INFLUENTA CU NIMIC AVEST NUME ŞI CONSIDER CĂ ASU CATEGORIC NU ESTE POLI ESTE DOAR O DORINŢA A SUPORTERILOR CE NU PRIMESC CELĂLALT NUME ACS POLI TIMIŞOARA CARE MAI ARE MULT DE STRIGAT PE LA SATE SI DE ADUS BĂTRÎNI DE 80 DE ANI SĂI BAGE IN ECHIPĂ POATE VA DA GOL ÎNSĂ SEVOR CHINUI ÎNCĂ MULŢI ANI FĂRĂ SENSE ŞI NU VOR AVEA SUCCESUL LUI ACS POLI TIMIŞOARA DE LA LIGA5 LA LIGA1 E DRUM LUNG ŞI NIMENI ŞI NIMIC NU VĂ POATE AJUTA SPIRITUL LOR ESTE NEGATIV ŞI DECI FĂRĂ SUCCES HAI ACS POLI TIMIŞOARA SINGURA POLI TIMIŞOARA CARE PRIN SERIOZITATE POATE AJUNGE UN NUME IN FOTBAL ŞI NU ÎNCEPEŢI MĂ REFER LA FOTBAL NU CIRC FĂRĂ BANI HAI ACS POLI TIMIŞOARA ĂSTA VĂ ESTE NUMELE SI NU POATE NIMENI SĂ VĂ CONTESTE
EU SINT DE PARTEA VOASTRĂ SI A DOMNULUI ROBU CEL CARE A FĂCUT CA POLI TIMIŞOARA SĂ EXISTE DIN NOU PE PRIMA SCENĂ A FOTBALULUI ROMÂNESC ŞI ASTA CONTEAZĂ RESTUL LATRĂ DAR NU MUŞCĂ BRAVO ROBU SÎNT DE PARTEA DV AŞA CUM ESTE DREPT PENTRU CINEVA CARE FACE CEVA DEMN PENTRU TIMIŞOARA BRAVO ROBU BRAVO ACS TIMIŞOARA PROMOVAREA ŞI IN REST NUMAI BINE PENTRU TIMIŞOARA

INO THE PERFECT SPIRIT OF LIFE!!!!YESSSSSS

KAKA a spus: (aprilie 16th, 2013 at 23:32 )

trebuie corectat: nu a fost, dar acum este.

dxsdffsd a spus: (aprilie 16th, 2013 at 23:54 )

AC Recas Nu e POLI

Recaseanu a spus: (aprilie 17th, 2013 at 00:46 )

corect !!! Acu’ sa auzim corul postacilor cu ” ne-ati mazgalit cladirili noastre istorice hertzogilor” :)))))))))))))))))))))))

gogu a spus: (aprilie 17th, 2013 at 07:55 )

ok, nu e poli dar va fi.
si asu e poli
fiecare are poli a lui asa ca nu vad de ce atata ura
e liber fiecare sa mearga la ce echipa doreste
eu prefer liga II sau I decat sa ma plimb prin noroaiele judetului
respect ce faceti voi la asu dar asta nu e performanta, e hobby
ma bucur pt voi

paul p a spus: (aprilie 17th, 2013 at 09:21 )

AC Recas nu e Poli !
ASU Poli este Poli MOMENTAN .
Pt ca joaca intr-o competitie nepatronata de FRF.
Desi blameaza fotbalul FRF-ului -murdar si corupt-ASU isi doreste cu ardoare sa ajunga sa joace in el ,se fac planuri de promovare ,se aduc jucatori, antrenori etc.
Dilema e urmatoarea :
Odata ajunsi acolo , in competitia FRF-ului NU poate folosi cel putin 29 de ani (cat Iancu detine numele si palmaresul ) numele POLI .
Si atunci ma intreb ASU POLI ESTE POLI ???????????????

Lucian Blaga a spus: (aprilie 17th, 2013 at 10:13 )

Dragilor, mai ales tu paul p., atata timp cat ASU Poli functioneaza in cadrul Universitatii Politehnica din Timisoara, institutie care functioneaza sub aceasta denumire de prin anii 20, nimeni nu poate sa interzica acest nume, De fapt, numele este mai putin important, putem sa ii zicem Stiinta, ASU Poli Stiinta, SS Poli Stiinta, nu conteaza, important e spiritiul Timisoarei in aceasta echipa 😉

unu a spus: (aprilie 17th, 2013 at 13:59 )

dar Poli AEK era poli??? daca nu.. de ce ati cantat pentru ea?! AEK poli care elimina detinatoarea europa league nu era poli??? de ce atunci cand AEK Poli elimina detinatoarea europa league nu sustineati pe ASU???!!! ca ASU exista si atunci???!!! DE CE?!
DE CE?! DE CE?! DE CE?! DE CE?! DE CE?! DE CE?! DE CE?!
raspunde vre-unu din baietii lu herzog?!?

poate.. pentru ca herzog nu mai este prieten cu fiul primarului actual?! nu stiu… spuneti voi de ce! sa ne lamurim!

Recaseanu a spus: (aprilie 17th, 2013 at 14:59 )

@unu aka „membrii-de-partid”

Da ‘ voi de ce nu ati venit la Recas cand Poli elimina pe sahtior?

drukeria-membriidepartid a spus: (aprilie 17th, 2013 at 15:31 )

@recasean bragadirean
acs poli nu exista pe vremea aia! (poate vrei sa spui exista „recas” dar nu „acs poli timisoara”! asa cum exista inainte „aek bucuresti” dar nu „poli aek timisoara!”) acs poli aparut dupa ce herzog alaturi de ceilalti politicieni au desfintat echipa care elimina sahtior! in schimb asu exista si evolua tot acolo!
cineva v-a spus ca exista asu? ca se pare ca unii nici nu stiati! cine v-a directionat?

drukeria-membriidepartid a spus: (aprilie 17th, 2013 at 15:32 )

@recasean bragadirean
acs poli nu exista pe vremea aia! (poate vrei sa spui exista „recas” dar nu „acs poli timisoara”! asa cum exista inainte „aek bucuresti” dar nu „poli aek timisoara!”) acs poli aparut dupa ce herzog alaturi de ceilalti politicieni au desfintat echipa care elimina sahtior! in schimb asu exista si evolua tot acolo!
cineva v-a spus ca exista asu? ca se pare ca unii nici nu stiati! cine v-a directionat?

drukeria-membriidepartid a spus: (aprilie 17th, 2013 at 15:35 )

@recasean bragadirean
acs poli nu exista pe vremea aia! (poate vrei sa spui exista „recas” dar nu „acs poli timisoara”! asa cum exista inainte „aek bucuresti” dar nu „poli aek timisoara!”) acs poli aparut dupa ce herzog alaturi de ceilalti politicieni au desfintat echipa care elimina sahtior! in schimb asu exista si evolua tot acolo!
cineva v-a spus ca exista asu? se pare ca unii nici nu stiati! cine v-a directionat?

@ Lucian Blaga a spus: (aprilie 17th, 2013 at 15:45 )

Asa este ii putem spune oricum dar nu putem inscrie echipa sub numele Poli atat de drag noua in nici o competitie patronata de FRF atat timp cat exista o alta entitate care detine numele ,culori palmares .
Atunci ma intreb : ASU POLI va fi POLI ??????????????

nea robu' a spus: (aprilie 17th, 2013 at 15:47 )

aia care insista cu aek..nu au inteles nimik => prostuti
robu dk insista cu echipa asta => cel mai pr.ost din curtea scolii
oricat de puternic esti/vrei sa pari, dk te-ai pus cu masa de oameni => cel mai pros.t din univers => esec total

restul…povesti

@ Lucian Blaga a spus: (aprilie 17th, 2013 at 15:48 )

Asa este ii putem spune oricum dar nu putem inscrie echipa sub numele Poli atat de drag noua in nici o competitie patronata de FRF atat timp cat exista o alta entitate care detine numele ,culori palmares .
Atunci ma intreb : ASU POLI va fi POLI ???

drukeria-membriidepartid a spus: (aprilie 17th, 2013 at 16:06 )

cand poli elimina sahtior „acs poli timisoara” nu exista! (poate vrei sa spui ca exista „recas” dar nu „acs poli timisoara” asa cum inainte exista „aek bucuresti” dar nu „poli aek timisoara”!)… in schimb „asu” exista si atunci si evolua tot acolo, dar se pare ca unii dintre voi nu stiau ca exista asu!.. atunci intrebarea este cine va directionat spre asu?

DOAR PE DAN PALTINISANU a spus: (aprilie 17th, 2013 at 16:29 )

nu se poate sa terminam odata cu polemica asta ……??? voi ce sustineti liga 5 lasati-ne pe noi ce mergem pe dan paltinisanu in pacatele noastre ….si sa sustinem echipa asta finantata din banul vostru….ca noua asa ne place sa platiti voi si noi sa mergem la anu in liga 1

drukeria-membriidepartid a spus: (aprilie 17th, 2013 at 16:33 )

@recaseanbragadiean
cand poli elimina sahtior „acs poli timisoara” nu exista (poate vrei sa spui ca exista „recas” dar nu „acs poli timisoara” asa cum inainte exista „aek bucuresti” dar nu „poli aek timisoara”!)… in schimb „asu” exista si atunci si evolua tot acolo, dar se pare ca unii dintre voi nu stiau ca exista asu!.. atunci intrebarea este cine va directionat spre asu?

nicu a spus: (aprilie 17th, 2013 at 17:13 )

Mi-e dor de CVUCS ,mi-e dor de Dan Paltinisanu plin de suporteri ,mi-e dor de fotbal adevarat !
Fotbalul a murit in Timisoara ,
ACS si ASU ambele o gluma proasta,din motive diferite, evident .

vali n a spus: (aprilie 17th, 2013 at 21:31 )

de ce nu FC Timi?

Recaseanu a spus: (aprilie 17th, 2013 at 20:04 )

auzi la „membru „cum rage…binenteles ca exista Recas …voi ati facut-o sa dispara, cu megaproiectu’
Asta cu ASU si acese a fost rasexplicata…pana si nemtii au inteles-o:
http://web.de/magazine/sport/fussball/international/17342536-gmx-sport-fussballzoff-rumaenien.html#.A1000102

ecouri au fost si in presa franceza si engleza…

ia si p’asta :
http://www.7sur7.be/7s7/fr/9099/Hors-jeu/article/detail/1615960/2013/04/16/Une-sacree-ambiance-en-football-amateur.dhtml

iar la voi singurul ecou este ala de pe Dan Paltinisanu gol …

florin a spus: (aprilie 17th, 2013 at 21:30 )

@nicu PERFECT DEACORD CU TINE! o spune unu care a facut parte din cvucs. mai am si acuma legitimatia de membru cvucs.

INO THE PERFECT SPIRIT a spus: (aprilie 17th, 2013 at 22:10 )

HAI ACS POLI TIMISOARA HAI BANAT HAI TIMISOARA ESTE ADEVARAT A FUZIONAT DE DREPT CU RECASUL DAR TOT CA SI DREPT POARTA ACEST NUME CARE PRIN DENUMIRE POATE SA FIE DUPA RESULTATE SI ECHIPA CARE CONTINUA TRADITIA SI DENUMIREA POLITEHNICI TIMISOARA DIN CEILALTI ANI ARE UN NUME LEGAL CONSTITUIT SI ACESTA ESTE NUMELE RESULTATELE SINT CELE CUNOSCUTE SI LOCUL ESTE CUNOSCUT LEGAT DE PALMARES ESTE O PROBLEMA DE CLUB DE ASEMENEA ACTIVITATEA SE DESFASOARA LA CLUBUL POLITEHNICA TIMISOARA DECI ADOPTAREA LUCRURILOR ESTE CLARA NUME SEDIU SI POATE CHIAR SI PALMARESUL VA VENI TOT LA ACS POLI DECI TOATE LUCRURILE SINT CLARE NU CONTEAZA DE CIND TE NUMESTI CI PE CINE SI CUM REPRESINTI CLUBUL ESTE EXACT CA SI CIND UN JUCATOR A JUCAT LA POLI SI ARE IN PALMARES O CUPA SAU CAMPIONAT EL POATE PLECA LA O ALTA ECHIPA DAR CV OR PALMARESUL LUI RAMINE CA A FACUT LA POLI CIT A JUCAT DECI NU CONTEAZA CIT CUM CI ABSOLUT CE CLUB A REPRESENTAT SI CONTRIBUTIA ADUSA LA ACEL CLUB NUME CARE SE ADAUGA LA PALMARES CONTEAZA CLUBUL LA MOMENTUL ACTUAL CINE IL REPRESINTA NU CE A FOST ACUM 3,7,9 ANI IN URMA A TRECUT SA ADAUGAT LA PALMARES SI SE MERGE MAI DEPARTE CUM IN MOMENTUL DE FATA SE SCRIE IN ISTORIA CLUBULUI TOT CE SA INTIMPLAT SI SE MERGE MAI DEPARTE NU CU ASU IN LIGA A 5 A CARE NU AU NICI O VALOARE CI CU ACS POLI TIMISOARA CARE OCUPA LOCUL 2 POZITIE DE PROMOVARE DUPA DESASTRUL IANCU OCUPA SI STADIONUL DAN PALTINISAN UNDE TOATE PARTIDELE DE FOTBAL AU LOC OCUPA SEDIUL POLI TIMISOARA UNDE SI POLI CEALALTA SI-A DESFASURAT ACTIVITATEA SPORTIVA DECI TOATE INDICIILE DUC LA DENUMIREA ACS POLI TIMISOARA,ASU ESTE INAFARA ORICAREI APARTENENTE LA POLI TIMISOARA ECHIPA CARE JOACA LA SATE SI CARE SA FORMAT DUPA CE IANCU A PIERDUT ORICE DREPT LA POLI TIMISOARA SI CHIAR A DONAT PALMARESUL LUI POLI LA CEALALTA POLI TIMISOARA IN ACTIVITATE ACS ASU ESTE O ECHIPA A SUPORTERILOR LUI POLI DAR NU ARE NIMIC IN COMUN CU CLUBUL STADIONUL SAU CELELALTE LUCRURI APARTININD LUI POLI TIMISOARA CA SI DREPT COMUN DECI ASU NU ESTE POLI TIMISOARA ASU ESTE NIMENI IN LIGA A CINCEA CITI JUCATORI DE LA VECHEA POLI SINT LA ASU CITIVA ORICUM DE CE PENTRU CA LA ACS POLI NU MAI FAC FATA SI NU AU NICI O CAUTARE DECI POLI TIMISOARA MERGE INAINTE CU ACS TIMISOARA ECHIPA CARE CA SI IN TRECUT APARTINE CJ.CM.TIMIS DECI DE AICI SI NUMELE DE ACS POLI TIMISOARA SI CONTINUAREA DE A REPRESENTA CLUBUL POLI TIMISOARA CARE POATE IN LIGA 1 SE VA NUMI DOAR ASA POLI TIMISOARA DAR PENTRU A NU FI CONFUZIE LA UEFA OR FIFA CU NUMELE ATRIBUIT DE MARIAN IANCU DATOR LA MULTE ECHIPE DIN VEST PENTRU NEPLATA BANILOR PE JUCATORI LUATI SI PROMISIUNI NERESPECTATE UEFA SI FIFA SA AJUNS LA ACEASTA DENUMIRE SI SA CONVENIT SI CU FRF DE ACS POLI TIMISOARA CA TOCMAI SA NU FIE PROBLEME SI CLUBUL SA NU FIE SANCTIONAT PE VIITOR SA POATA DECI JUCA IN CUPELE EUROPENE DACA VA AJUNGE FARA PROBLEME SI ASTA E FUZIONAREA ESTE LEGALA SI ATRIBUIREA NUMELUI LA FEL CJ.SI PRIMARIA AU FACUT TOATE DEMERSURILE IN ACEST SENS SI DECI VA SPUN SIGUR CA DEGEABA VA AGITATI CA VINUL DE RECAS ACS POLI ESTE POLI TIMISOARA LEGAL SI IN DREPT LA ACEASTA DATA URMASA LUI POLI TIMISOARA DIN TRECUT DECI ASU LA TARA CU TARANI PE IZLAZ POLI TIMISOARA PE DAN PALTINISAN CU PROMOVARE SI SUCCES IN LIGA 1 SI STATI ASA CA ECCHIPA NU VA RAMINE ASTA SE VOR SCHIMBA MULTE DEPINDE DE CINE SI CUM VOR STA LUCRURILE DOECAMDATA ASTA E ACS POLI TIMISOARA ESTE POLI TIMISOARA NU MAI ARE NIMIC CU RECASUL CHIAR ACEST LUCRU SA DUS SA INCHEIAT TOTUL.

HAI ACS POLI PROMOVARE SI IN REST MAI VEDEM!!!

INO THE PERFECT OF TRUTH AND LIFE!!

dxsdffsd a spus: (aprilie 17th, 2013 at 23:19 )

La revolutie au murit oameni pentru libertatea si posibilitatea de a nu fi membrii de partid, acuma voi scrieti incontinuu pe banii partidelor !!! Fotbalul ii al suporterilor nu al primarilor !!!

dxsdffsd a spus: (aprilie 17th, 2013 at 23:20 )

La revolutie au murit oameni pentru libertatea si posibilitatea de a nu fi membrii de partid, acuma voi scrieti incontinuu pe banii partidelor !!! Fotbalul ii al suporterilor nu al primarilor !!

drukeria-membriidepartid a spus: (aprilie 18th, 2013 at 08:24 )

@recaseanbragadirean
oare cum suna mai bine in anglia germania sau unde vrei tu:
1)”Scene nebune, 2.000 de fani în Liga a V-a”
sau
2)”Poli Timisoara a eliminat detinatoarea Europa League!”

despre acea echipa care elimina detinatoarea Europa League, drukerul-politician bogdan herzog spunea:”licenta si echipa nu ar trebui salvata!”
trageti voi concluziile!

drukeria-membriidepartid a spus: (aprilie 18th, 2013 at 09:50 )

@recaseanbragadirean
oare cum suna mai bine:
1)”Scene nebune, 2.000 de fani în Liga a V-a”
sau
2)”Poli Timisoara a eliminat detinatoarea Europa League!”

despre acea echipa a timisoarei care elimina detinatoarea Europa League, drukerul-politician bogdan herzog spunea:”licenta si implicit echipa nu ar trebui salvata!”
trageti voi concluziile!

radioErevan a spus: (aprilie 18th, 2013 at 15:43 )

FRATERNITATE: „Damila şi ACS sunt cele mai tari din B!”

Unul dintre cei şapte membri ai fun-clubului ACS Poli Timişoara ne-a declarat că sâmbătă, înaintea debutului derbyului din Seria a II-a a Diviziei B, galeria echipei ACS Poli va semna un protocol de înfrăţire cu galeria echipei Damila Măciuca: „Ştim că la Timişoara exista o tradiţie cu înfrăţirile. Fosta galerie, migrată acum la ASU, are nişte înfrăţiri cu Rapid, cu Borussia Munchengladbach, cu alte galerii. Dar sunt înfrăţiri vechi, nu mai sunt de actualitate. Noi ne-am gândit să o luăm de jos, de la nivelul la care suntem acum, şi să creştem în timp”.
Primul contact în acest sens a fost luat cu galeria echipei Damila Măciuca. „Sunt mai multe motive care au stat la baza acestei decizii. În primul rând, faptul că cele opt sate ale comunei Măciuca au doar 2000 de locuitori, drept pentru care nu riscăm să ne facem de râs foarte tare când apărem cu galeria noastră. Pe de altă parte, ne leagă o istorie veche – să nu uităm că la Drăgăşani, municipiul cel mai apropiat de Măciuca, a evoluat Poli Zambon. Acum, cu Poli Robu, continuăm o frumoasă tradiţie. În al treilea rând, ne leagă nevoia de a lupta împotriva unor echipe de sistem, precum Corona Braşov sau FCM Târgu Mureş. Iar în al patrulea rând, dar nu cel din urmă!, să nu uităm că suntem toţi olteni! Ştiţi că galeria în formare de la ACS Poli este formată din studenţi, şi care studenţi din Timişoara ar veni la meciurile acestei echipe, dacă nu cei care doresc să se facă remarcaţi în faţa preşedintelui Senatului Politehnicii?”, ne-a mai declarat suporterul de la Crazy South – UltrACS.
Protocolul de înfrăţire a fost redactat, cu acordul lui Marian Iancu, de primarul Nicolae Robu, în două limbi – română şi oltenească – şi va fi semnat de toţi cei care vor fi prezenţi sâmbătă pe arena din Măciuca. Există şi câteva sloganuri pe care galeriile reunite le vor striga împreună, cum ar fi „Timişoara şi Măciuca nu fac blaturi nici cu UTA”, „Din Măciuca-n Timişoara ne cunoaşte toată ţara”, „Damila şi ACS sunt cele mai tari din B”, „Măciuca flăcăilor şi ciuca bătăilor”, „ACS şi cu Damila sunt mai tari ca şi Godzilla” şi altele la fel de inventive. Din informaţiile pe care le deţinem, în spiritul înfrăţirii s-ar putea ca meciul să se termine cu un rezultat de egalitate, lucru oarecum confirmat de fondatorul ACS Poli pe pagina sa de facebook: „Etapa următoare ne aduce faţă-n faţă cu revelaţia seriei -Damila Măciuca!-, singura echipă care a câştigat tot până acum. O victorie contra ei ar fi extraordinară, dar şi un egal ar fi mulţumitor, în opinia mea”, a scris Nicolae Robu, care a ţinut să mai adauge: „Hai Timişoara performantă!”.

radioErevan a spus: (aprilie 18th, 2013 at 15:46 )

Când o echipă care joacă sub un stindard făcut în paint face un promo de un ridicol sublim pentru meciul cu o contracandidată cu nume de fiică de manelist muribund – mai nou se cheamă derby!
Emoțiile decuriei de fani alb-negri (mult mai gălăgioși în spațiul virtual decât pe stadion) sunt totuși mari înaintea acestei încleștări a titanilor, care stârnește în urbe un interes asemănător cu cel al unui meci de cricket din campionatul zonal al Indiilor de Vest.
În ciuda îndemnelor spartane ce răzbat de pe Facebook, din Monitorul Primăriei și din emisiunile pupincurist-infantile, masa de suporteri întârzie să se prezinte la datorie într-un război care nu e al lor și sub un stindard care nu îi reprezintă. Căpeteniile orbite de trufie refuză să vadă acest lucru, lansând în agonie apeluri după apeluri unei armate de stafii.
Ei știu că promovarea în elita lugubră a fotbalului românesc este singura soluție pentru spălarea mâinilor, acolo urmând să se gudure pe lângă vedetele Woolmark ale Ligii lui Hopa-Mitică pentru un gram de atenție și audiență.
Toți tiranii ajung să cineze la un moment dat cu măciuca lui Damocles deasupra capului. Ei și camarila lor se cred atotștiutori și atotputernici, refuzând să aplece urechea la glasul norodului. Când își dau seama că firul s-a rupt, este deja prea târziu.

nicu a spus: (aprilie 18th, 2013 at 19:37 )

Decat cu echipe ca ACS sau ASU cara au venit de nicaieri si nu vor ajunge niciunde ,mai bine fara fotbal in Timisoara cel putin cativa ani .

@radioErevan a spus: (aprilie 18th, 2013 at 23:00 )

Ai dreptate vis a vis de infratirea cu galeria Damilei .Ceea ce nu sti e ca si galeria ASU -ului se va infrati cu puternica si respectata galerie din Ictar-Budint cunoscuta in lumea ultrasilor sub numele de IRRIDUCIBILI (extremisti de dreapta ) dar si cu GATE 7 , ultrasii din Bazos .
Asa e un meci cu Damila nu poate fi un derby pt Timisoara in schimb un meci cu Racovita sau Budint DA,rivalitatea fiind URIASA de zeci de ani .
Ha ha ha ha ha ha ha ha !

andres a spus: (mai 7th, 2013 at 11:33 )

O intrebare ptr Liderii Galeriei: Aek o fost Poli, fulgerul Bragadiru al elefantului o fost Poli? Sunte-ti niste pacalici, mascarici ptr ca adevarata Poli nu mai este de mult, penibililor! Acuma ca s-a facut fuziune cu o echipa din banat aproape de oras nu-i bine, nici uta nu-i uta ii covaci. Pana la urma Timisoara si Banatu nu sta in 300 de suprteri care se lasa ghidati de un Mare PACALICI, care isi injura propria galerie acum 2 ani in liga a 2-a Cantati mai M…u…ilor¡ ptr cine nu stia si n-a fost acolo.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

isho.ro
isho.ro

Cele mai citite articole


gauss-topografie-timisoara_728x90px

Administratie vezi arhiva Administratie

Iulius Town
Iulius Town

Politica vezi arhiva Politica

Dominic Fritz si Nicolae Robu

Lanţul slăbiciunilor. Un “concitadin” l-a rugat pe Nicolae Robu să intervină la Mihai Ritivoiu. Miza, domiciliul lui Fritz

Prefectura Timiş va demara o anchetă privind domiciliul primarului Dominic Fritz, în urma unei “intervenţii” a fostului primar Nicolae Robu. În calitate de „Cetățean român cu domiciliul în Timișoara, trăitor efectiv în Timișoara”, Robu i-a trimis o scrisoare prefectului Mihai Ritivoiu prin care-i solicită să dea curs solicitării făcute de un „concitadin”. Fostul primar Nicolae...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Lanţul slăbiciunilor. Un “concitadin” l-a rugat pe Nicolae Robu să intervină la Mihai Ritivoiu. Miza, domiciliul lui Fritz
dermaskin-orizontal

Sport vezi arhiva Sport

Liga 4. Buziaşul îşi continuă marşul triumfător

Etapa a 34-a în Divizia D a fost una intermediară, iar marea câştigătoare a fost din nou Buziaş, care s-a desprins la 10 puncte de urmăritoare şi poate câştiga titlul cu runde bune înainte de finalul sezonului. Aşadar, Buziaşul a revenit la Carani, acolo unde joacă acasă în timpul săptămânii şi şi-a făcut norma de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Liga 4. Buziaşul îşi continuă marşul triumfător
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Economic vezi arhiva Economic

Universitatea de Vest din Timișoara și Nokia Networks au semnat un parteneriat pentru dezvoltarea inovării în domeniul financiar

Compania Nokia Networks, prin centrul local de servicii financiare din Timișoara, și Universitatea de Vest din Timișoara, prin Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor (FEAA), au oficializat un acord care stabilește cooperarea în creșterea digitalizării și automatizării proceselor în domeniul financiar. Nokia și FEAA vor promova evenimente, seminarii și workshop-uri la care vor...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Universitatea de Vest din Timișoara și Nokia Networks au semnat un parteneriat pentru dezvoltarea inovării în domeniul financiar

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

În acest weekend Festivalul “Zilele Veveriţelor”de la Buziaş se întoarce după trei ani de pauză din cauza pandemiei. Ajuns la cea de-a VI-a ediţie, festivalul pregăteşte şi în acest an multe surprize pentru participanţi. Nu va lipsi nici deliciosul concurs gastronomic ,, Cele mai bune sarmale din Banat”. Timp de două zile va fi mare...
Citeşte tot articolul Citeste articolul În weekend, toate drumurile duc la Buziaş. Festivalul Veveriţelor se întoarce după trei ani
Primăria Timișoaraa a anunțat că a fost finalizată licitația pentru achiziționarea serviciilor de urbanism pentru elaborarea Planului Urbanistic Zonal (PUZ) „Zona Oituz-Popa Șapcă și concept amenajare domeniu public” și a Regulamentului Local de Urbanism aferent PUZ. Planul urbanistic este delimitat de str. Popa Șapcă, str. Oituz, Calea A. I. Cuza și str. A. Demetriade și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Poate începe proiectarea pentru zona Oituz –  Popa Șapcă
Prefectura Timiş va demara o anchetă privind domiciliul primarului Dominic Fritz, în urma unei “intervenţii” a fostului primar Nicolae Robu. În calitate de „Cetățean român cu domiciliul în Timișoara, trăitor efectiv în Timișoara”, Robu i-a trimis o scrisoare prefectului Mihai Ritivoiu prin care-i solicită să dea curs solicitării făcute de un „concitadin”. Fostul primar Nicolae...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Lanţul slăbiciunilor. Un “concitadin” l-a rugat pe Nicolae Robu să intervină la Mihai Ritivoiu. Miza, domiciliul lui Fritz
Acțiune fulger a polițiștilor locali în piața agro-alimentară din Calea Lipovei, unde au fost depistate nereguli grave. Polițiștii locali au organizat acțiunea cu efective mărite, ca urmare a verificărilor efectuate de-a lungul timpului care nu au fost remediate de cei responsabili. Astfel, la toți comercianții de la mese, fie persoane fizice autorizate, persoane juridice sau...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Acțiune de amploare în Piața Lipovei – nereguli la toți comercianții, zeci de sancțiuni aplicate, inclusiv la SC Piețe SA
Administrația județeană mai face un pas spre realizarea la Lovrin a unui centru de recuperare medicală, o secție exterioară a Spitalului Județean Timișoara. Consilierii județeni au aprobat documentația aferentă noului centru, care va oferi servicii de specialitate pentru pacienții afectați de probleme  medicale din domeniul traumatologiei, reumatismale și cele ortopedice. Centrul va beneficia de o...
Citeşte tot articolul Citeste articolul CJ Timiș merge înainte cu clinica de recuperare medicală de la Lovrin
Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moraviţa au depistat șase libanezi şi trei sirieni, care au încercat să treacă ilegal frontiera din Serbia în România, cu intenţia de a ajunge într-un stat din vestul Europei. Aceştia au fost ajutaţi de un alt cetățean sirian, posesor de permis de ședere pe teritoriul României....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Libanezi și sirieni, prinși la granița încercând să treacă ilegal frontiera
Alături de zece parteneri, administrații publice, universități și societăți private din România, Portugalia, Italia, Austria și Belgia Consiliul Județean Timiș intră într-un proiect ce vizează tranziția spre surse energetice sustenabile, finanţat cu fonduri europene în cadrul Programului LIFE. Inițiativa beneficiază de finanțare europeană, rezultatele propuse adresându-se comunelor, orașelor și municipiilor cu o populație între 5.000...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Consiliul Județean Timiș intră într-un parteneriat european pentru promovarea surselor de energie regenerabilă
Top