Stirile din ziua: 16 februarie 2014

Sunda, probleme grave in vestiar. Grigoras, Velcea sau Rotariu, posibili inlocuitori!

Sunda, probleme grave in vestiar. Grigoras, Velcea sau Rotariu, posibili inlocuitori!

Vestiarul lui ACS Poli Timişoara stă pe un butoi de pulbere, atmosfera dintre jucători şi staff-ul tehnic fiind extrem de încordată. Dacă lucrurile pozitive nu „transpiră” de la club, informaţiile scandaloase ajung în presă cu o repeziciune incredibilă, spre disperarea unor conducători.

Scandal la liceul din Biled: cel mai iubit profesor de matematica risca sa ramana pe drumuri!

Liceul Tehnologic „Petre Mitroi” din Biled, unde doi ani la rând niciun elev nu a luat bacalaureatul din prima sesiune, este în pragul unui scandal de proporții. Cel mai corect profesor din școală ar trebui să plece cu doi ani înainte de pensie, după o evaluare făcută pe criterii discutabile. Părinții elevilor au anunțat că luni încep protestele, iar ISJ spune că decizia e a consiliului de administrație al liceului.

Sala de sport de la Baza 2, gata la jumatatea anului. Cel putin asa spera Robu

Există insolvenți și insolvenți. Cu unii se poate lucra, cu alții nu. Din prima categorie face parte, conform primarului Nicolae Robu, și firma care construiește sala de sport a Politehnicii, lucrare care, speră edilul, va fi gata la mijlocul anului. Municipalitatea deține jumătate din arenă, asociindu-se în 2013 cu instituția de învățământ rămasă fără bani pentru lucrare.

David Miculescu de la Electrica Timisoara, dorit de Manchester City!

Noua perlă a fotbalului bănăţean se află în curtea celor de la Electrica Timişoara. David Miculescu va împlini 13 ani și impresionează deja printr-o excelentă tehnică şi printr-un înnăscut simţ al porţii. Dacă un alt timişorean, Dorin Rotariu, acum la Dinamo Bucureşti, este dorit de Manchester United, David Miculescu a fost ofertat de Manchester City, acolo unde evoluează şi fostul portar polist Costel Pantilimon.

Malurile Begai, reabilitate gresit! Proiectul va fi refacut

La mai puțin de jumătate de an de la începerea reabilitării malurilor Begăi, proiectul pe baza căruia se lucrează trebuie… refăcut! Asta, după ce primarul Nicolae Robu a constatat, la fel ca alți timișoreni, că aleile sunt atât de înguste, încât doi oameni nu se pot plimba unul lângă altul.

Top