Stirile din ziua: 12 februarie 2014

Singurul film in aromana din lume ajuta Campania Help25

Singurul film vorbit integral în armânește va fi prezentat din nou la Timișoara, de această dată în scop nobil. „Nu hiu faimos ama hiu armân” se alătură campaniei Help25, care își propune să strângă 200.000 de euro pentru cumpărarea unui mamograf. Proiecția va avea loc sâmbătă și puteți cumpăra invitații din mai multe locuri.

Camping Trei Ape nu mai are locuri in timpul festivalului de la Garana!

Mai sunt cinci luni până la Gărâna Jazz Fest, dar, dacă vreți să fiți părtași la ediția de majorat a festivalului, trebuie să vă grăbiți să faceți rezervări la cazare. Proprietarii de astfel de spații din zonă încep să anunțe închiderea listelor, așa că s-ar putea să rămâneți pe dinafară.

Horia Cristian vrea sa bage in legalitate menajerele si zilierii

Ar putea fi plătiți cu tichete, din care, odată preschimbate în bani, să fie reținute la bugetul de stat contribuțiile pentru pensii și sănătate. E soluția oferită de deputatul Horia Cristian pentru ca zilierii, femeile care fac curățenie sau cei care colectează fier vechi să intre în legalitate. În România sunt circa două milioane de oameni care lucrează la negru.

The Cat Empire, al treilea nume pentru JazzTM / VIDEO

Jazz Tm anunță cel de-al treilea punct de atracție confirmat pentru ediția a doua. Trupa australiană de ska și jazz The Cat Empire a inclus Timișoara în turneul european care va include, printre altele, apariții la North Sea Jazz Festival, Nova Jazz sau Lowlands. Concertul, o premieră pentru România, este programat pentru 11 iulie.

Primarul Robu, luat in vizor de un „bolnav psihic”

Primarul Nicolae Robu e mulțumit de felul în care se derulează toate lucrările din Timișoara și crede că timișorenii văd cu ochii lor cum se modernizează orașul. Conform edilului, există însă și persoane care nu vor cu niciun chip să accepte că urbea de pe Bega se schimbă și și-au făcut un scop din a lansa „bazaconii”.

Consulturi gratuite la ginecolog, pentru timisence

Timişencele pot merge gratuit la ginecolog pentru un consult de rutină şi diagnostic în trei clinici private din Timişoara, implicate în campania de informare și educație denumită „Zilele V – Protejează-ți feminitatea!”. Medicii speră astfel să descurajeze tendinţa pacientelor de a se trata singure atunci când au o problemă.

apă caldă

Fara apa calda si caldura

Colterm anunță că, din cauza unor lucrări care execută în punctul termic, va întrerupe furnizarea apei calde şi încălzirii la PT 13A. Miercuri, între orele 9 și 14, Vor fi afectaţi consumatorii care locuiesc pe străzile Ion Vidu, Al. Miniş, Al. Studenţilor, Aurelianus, Bd. Eroilor, Caraş, Intr. Surduc, Socrates, Virgil Birou şi Daliei.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat, miercuri, întreruperi de energie electrică astfel: Timişoaran – str. A. Pann nr. 6, Proclamatia de la Timişoara (p), G-ral Praporgescu (p), orele 9 – 17; Dumbrăvița (str. F. Zoltan, P. Șandor, T. Vladimirescu, Lalelelor), orele 9 – 17; Alioș (p), orele 9 – 15; Sânnicolau Mare (str. Cloşca, Oituz), orele 10 –

Top