Stirile din ziua: 8 februarie 2014

Revolutionarii ii cer lui Horia Cristian sa-si dea demisia

Revolutionarii ii cer lui Horia Cristian sa-si dea demisia

Declarația deputatului liberal Horia Cristian, conform căruia Timișoara ar trebui să se gândească că nu este „buricul pământului”, a scos din amorțeală trei asociații de revoluționari. Acestea așteaptă din partea lui Cristian atât scuze, cât și demisia.

Pe Bojin il tempereaza, pe Robu nu: „Criza ne afecteaza, dar nu putem sa stam pe loc”

Degeaba se plânge de criza globală, Consiliul Județean Timiș n-are treabă cu viitorul stadion al Timișoarei. Primarul Nicolae Robu spune că proiectul merge mai departe, deși recunoaște că nu știe încă de unde ar putea găsi zecile de milioane de euro necesare ridicării unei astfel de arene ultramoderne.

Scufita Galbena

Nu de puține ori primarul Nicolae Robu ne-a atras atenția că dumnealui nu este un politician abil, uns cu toate alifiile, ci mai degrabă un administrator pur, un profil de tehnocrat universitar, novice într-ale luptei politice la vedere sau mai pe sub masă, cum se întâmplă pe la noi prin Balcani. Categoric, liberalul Nicolae Robu nu este un Relu Fenechiu.

Fara Cojocari, primaria castiga mai multe procese

De când primarul Nicolae Robu a preluat în subordine Serviciul juridic, acesta susține că municipalitatea a câștigat cu 25% mai multe procese. Cel mai răsunător succes al ultimului an este, conform edilului, păstrarea în patrimoniul municipalității a clădirii Clinicii de chirurgie a spitalului de copii. În prezent, primăria este parte în peste 3.200 de dosare.

Reteta traditionala din Maramures: Rites / FOTO+VIDEO

Campania de educație culinară „Descoperă Tradițiile Culinare Românești” este la a doua ediție și se desfășoară în perioada ianuarie – decembrie 2014. În acest interval vor fi promovate 40 de rețete oferite de 40 de pensiuni din cele nouă zone istorice ale României. În această săptămână, din nou, o rețetă tradițională din Maramureș: riteș.

Top