Stirile din ziua: 24 februarie 2014

Apara Nuno Claro! Iar Nanu aduce o victorie mincinoasa pentru Poli

Apara Nuno Claro! Iar Nanu aduce o victorie mincinoasa pentru Poli

Poli Timişoara a evoluat cu un om în plus încă din minutul 3 al întâlnirii cu Gaz Metan Mediaş, dar acest lucru nu s-a văzut nicio clipă pe teren. Mai mult, gazdele au dominat jocul în cele mai multe momente ale sale.

Politia Rutiera incepe lupta cu praful de pe santiere

Calitatea aerului în orașul de pe Bega a început din nou să lase de dorit. Toate stațiile de măsurare a calității aerului au înregistrat depășiri semnificative ale valorilor admise la praf. Una dintre cauze este noroiul împrăștiat prin oraș de camioanele de pe șantierele din Timișoara, în special cel din zona Michelangelo. Poliția Rutieră roagă primăria să someze șefii de șantiere, altfel va trece la sancțiuni.

Ponta a inceput epurarea liberalilor din guvern

La doar câteva ore după ce a declarat ferm că nu va schimba niciun liberal din eșaloanele doi și trei ale guvernării, premierul Victor Ponta a dat afară trei membri PNL din structurile Executivului. Este vorba de Ștefania Duminică, secretar de stat în Ministerul Educației, Ovidiu Puțura, secretar de stat în Ministerul Justiției, și Bogdan Nica, președintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului (ANPC).

Fire sensibila, Robu n-a rezistat decat cinci secunde in pasajul Garii de Nord / FOTO

Ce poți să spui când primarul Timișoarei iese în cinci secunde din pasajul de sub Gara de Nord, ținându-se de nas din cauza mirosului? Nu e decât confirmarea supremă a ceea ce timișorenii care au nenorocul să meargă cu trenul știu demult. Luni, Poliția Locală a venit, cu tot cu primar, să constate dezastrul. Amenzile pot veni, eventual, peste câteva zile.

Gluma zilei: agramata Grapini a fost olimpica la limba romana

Deja celebră pentru textele agramate pe care le postează pe Facebook, ministrul Turismului și IMM-urilor, Maria Grapini, explică într-un interviu de unde vin aceste greșeli. Mai mult, ea afirmă că n-are nicio problemă cu gramatica. Ea a mai dezvăluit că are același hobby precum Mitică Dragomir și Gigi Becali: tablele. Asta, după ce a renunțat la șah, din cauza suprasolicitării.

Robu cauta inlocuitor pentru Grindeanu, la ACS Poli

La mai bine de un an de când nu mai este consilier local, Sorin Grindeanu va fi înlocuit din postura de reprezentant al CL Timișoara în consiliul director al lui ACS Poli. Primarul Nicolae Robu spune că efectiv a scăpat din vedere această schimbare și afirmă că nu s-a gândit încă la numele înlocuitorului.

„Rochia lumii” vine din Azerbaijan si e din… bambus / FOTO

O rochie făcută din bambus a câștigat premiul întâi la ediția princeps a concursului „Dress of the World”, pus la cale la Timișoara de o organizație din industria modei, cu președinte din Azerbaijan. Designeri din opt țări, inclusiv România, și-au prezentat creațiile în fața unui juriu al cărui președinte de onoare a fost Cătălin Botezatu.

Tratamentul stomatologic in timpul sarcinii si alaptarii

Tratamentul stomatologic în timpul sarcinii sau alăptării este posibil, dar necesită unele mici precauții. Atât pacienta însărcinată, cât și cea care alăptează sunt considerate sănătoase din punct de vedere clinic, deci tratamentul stomatologic este indicat. În ambele cazuri însă, este necesară o atenție sporită din partea medicului dentist și o bună colaborare cu medicul ginecolog în cazul femeilor însărcinate.

Toscana, destinatia perfecta pentru o altfel de minivacanta de 1 Mai / FOTO

Unul din acele tărâmuri unde liniştea îţi inundă sufletul şi ţi-l umple instantaneu de bucurie. Unde fericirea izvorăşte din zidurile clădirilor medievale, din colinele nesfârşite verzi şi aurii, din zâmbetele oamenilor ce trăiesc în aceleaşi locuri unde s-au născut Michelangelo, Puccini sau contemporanul nostru, Andrea Bocelli. Toscana este îmbinarea perfectă dintre natură şi artă, regiunea unde soarele are cea mai liniştită şi blândă lumină, este unul din acele locuri pe care nu ai cum să le mai uiţi vreodată.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel nu a programat luni întreruperi de energie electrică în Timișoara. Acestea vor avea loc în Giroc – str. Dunărea, Trandafirilor, Timiș, Câmpului, orele 9 – 17; Bogda (tabăra), orele 9 – 17; Orțișoara, orele 9 – 17; Lovrin (p), orele 9 – 17; Giera (p), orele 8 – 15.

Top