Stirile din ziua: 17 februarie 2014

Un baiat de 13 ani a incercat sa fie fachir si a ajuns la spital cu rani grave!

Un baiat de 13 ani a incercat sa fie fachir si a ajuns la spital cu rani grave!

Un băiat de 13 ani a încercat să repete acasă o scamatorie văzută la un spectacol de circ, dar a ajuns la spital cu răni grave. Părinții lui au fost amendați de polițiști, pentru că nu l-au supravegheat!

Dascalul „sclipitor” de la Biled si-a luat concediu de boala din cauza stresului

Peste 40 de părinți s-au adunat luni la Liceul Tehnologic „Petre Mitroi” din Biled, pentru a-l susţine pe profesorul de matematică Mircea Borza. Ei ameninţă cu proteste dacă acesta nu va rămâne la şcoala din Biled. Gabriel Buzatu, campionul de la evaluare, a intrat în concediu de boală din cauza stresului.

Un deputat PSD de Timis a votat impotriva arestarii unui coleg urmarit de DNA

Frăția parlamentarilor cu posibilii infractori continuă. Comisia Juridică a Camerei Deputaților a dat aviz negativ încuvijnțării arestării deputatului PSD Vlad Cosma, fiul baronului de Prahova, Mircea Cosma. Împotriva arestării au votat deputații PSD, PC și UNPR, în timp ce liberalii au votat pentru trimiterea lui Cosma după gratii

Cine pierde mai mult in Timis daca PNL este dat afara de la guvernare

Șefii liberali de instituții deconcentrate sunt cei mai conectați la discuțiile de la București dintre liderii PSD și PNL. În cazul în care liberalii vor fi îndepărtați de la guvernare, este foarte probabil ca ei să-și piardă funcțiile. Acestor șefi li se mai alătură subprefectul Liliana Oneț și șeful RAR la nivel national, Sorin Supuran, dar și Cristian Bușoi, șef al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, propus ministru al Sănătății, și Ciprian Bogdan, director adjunct al CNAS.

Parohul „exterminator” Adrian Lehaci a fost eliberat din functie!

Întrunit în regim de urgenţă, Consiliul Eparhial Timişoara a decis, luni, revocarea preotului Andrei Lehaci din funcţia de paroh al bisericii din Mehala. Asta, după ce Permanenţa Consiliului Eparhial Timişoara a vizionat șocată filmuleţul în care Lehaci le povestea elevilor săi despre exterminarea țiganilor.

O invatatoare de la „Carmen Sylva” l-a adus pe „Big Brother” in clasa ei

O învățătoare din Timișoara s-a gândit să le întindă o mână de ajutor părinților îngrijorați de aventurile copiilor lor la școală. Timp de aproape patru ani, clasa ei de la Liceul „Carmen Sylva” a fost supravegheată de camere video legate la Internet, astfel că fiecare mișcare a celor mici putea fi văzută live. Acum, sistemul a luat o pauză forțată, dar va fi repornit.

Pe motiv de inflatie, la Timisoara se scumpesc inmormantarile

Înmormântările vor costa mai mult la Timișoara, cel mai probabil de luna viitoare. Asta, după ce în viitorul plen va fi votată modificarea tarifelor pentru serviciile funerare, practicate în cimitirele din proprietatea municipalității. Sumele per serviciu nu sunt foarte mari, dar, adunate, vor scoate semnificativ mai mulți bani din buzunarele familiilor îndurerate.

Ultimii 300, bataia de joc a oficialilor lui Poli

ACS Poli a marcat în amicalele din pauza competițională vreo patru goluri. Că nu a bătut multe echipe n-ar fi o mare problemă pentru staff-ul tehnic, iar pentru publicul nu prea larg, cu atât mai puțin, dacă chestiunea cu ineficiența în atac nu ar fi una cronică, cunoscută încă din vară. Clar, până încep oficialele, Aurel Șunda poate invoca oboseala din pregătire, fizioterapeut nou la echipă, rularea întregului lot, încercarea de formule.

Romania, o tara ce merita (re)descoperita / FOTO

Se apropie primăvara, se apropie aşadar timpul perfect pentru escapade de weekend în natură, timpul pentru drumeţii şi voie bună împreună cu oameni dragi. Pentru weekendurile din această primăvară, agenţia de turism Ultramarin v-a pregătit un program special, la îndemâna oricui şi pentru toate buzunarele.

Parohul din Mehala „propovaduieste” cu zambetul pe buze exterminarea! / VIDEO

Rasiști și cu un limbaj suburban – așa au toate șansele să devină elevii care l-au avut ca dascăl de religie pe preotul Andrei Lehaci. Parohul bisericii din Mehala folosește un limbaj greu de imaginat la catedră și le spune cu regret viitorilor preoți că ar fi fost mult mai bine dacă evreii și țiganii ar fi fost exterminați.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat, luni, întreruperi de energie electrică astfel: Timişoara – Bd.Take Ionescu nr. 33, orele 9 – 15; Bulgăruş (p), orele 9 – 15; Săcălaz (SC Dietrich Honold Logistic), orele 9 – 13; Dudeştii Noi (p), orele 8 – 18; Sânandrei, orele 8 – 10 și 16 – 18.

Top