Stirile din ziua: 22 februarie 2014

Lata a castigat presedintia AJF Timis: „Sunt mai tare ca Sandu si Dragomir”

Lata a castigat presedintia AJF Timis: „Sunt mai tare ca Sandu si Dragomir”

Mult așteptatele alegeri pentru președinția AJF Timiș s-au încheiat sâmbătă cu un rezultat care nu e o surpriză decât pentru necunoscători. Dănuț Lața și-a asigurat un nou mandat în fruntea fotbalului timișean, însă rezultatele au fost foarte apropiate. Noul/vechiul președinte al AJF nu mai vrea să-și vadă contracandidatul prin instituție și a anunțat că… va ieși la pensie!

Bataie de joc la olimpiada judeteana de limba romana

Sute de elevi din Timiș au așteptat cel puțin o oră și jumătate sâmbătă, să înceapă olimpiada județeană la limba română. Concursul era programat pentru ora 10, lucru pe care îl știau și profesorii, și directorii centrelor de examinare, și inspectorii școlari. Tuturor le-a scăpat din vedere un amănunt: pe copii și pe părinții lor nu i-a anunțat nimeni. Reprezentanților ISJ nu li se pare deplasat ca un elev de clasa a cincea să fie pe drumuri șase ore.

escroci

Ca-n filmele cu prosti: femeia „jefuita” pe Take Ionescu era prietena cu „hotii”!

Răsturnare caraghioasă de situație în cazul femeii care a anunțat Poliția că a fost jefuită chiar vizavi de sediul IPJ Timiș. Sâmbătă dimineață, după ce s-a trezit din petrecerea din noaptea precedentă, aceasta și-a retras plângerea, după ce și-a dat seama că presupușii hoți erau prieteni cu ea!

Reteta traditionala din Ardeal: Paturi / VIDEO

Campania de educație culinară „Descoperă Tradițiile Culinare Românești” este la a doua ediție și se desfășoară în perioada ianuarie – decembrie 2014. În acest interval vor fi promovate 40 de rețete oferite de 40 de pensiuni din cele nouă zone istorice ale României. Rețeta de „pături” provine de la Pensiunea Valea Mariilor, comuna Sant, satul Valea Mare, județul Bistrița Năsăud.

Top