Stirile din ziua: 2 februarie 2014

Suspans si diversiune in privinta candidaturii lui Ioan Muresan la sefia AJF

Suspans si diversiune in privinta candidaturii lui Ioan Muresan la sefia AJF

Aflat în plină campanie pentru câştigarea postului de preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal, Ioan Mureşan lasă să planeze suspansul în privinţa viitoarei sale candidaturi pe care trebuie să o anunţe cel târziu în 7 februarie. Pe holurile AJF se discută chiar despre ipoteza în care fostul arbitru va renunţa să candideze. Aceasta este varianta oamenilor lui Dănuţ Laţa, care împrăştie acest zvon către reprezentanţii echipelor din judeţ.

Robu vrea sa afle de pe Facebook cine sa mearga gratis cu mijloacele RATT

Primarul Nicolae Robu revine cu deja celebrele sale sondaje de pe Facebook. De această dată, tema aleasă este gratuitatea pe mijloacele de transport în comun. Vineri, edilul a anunțat că, pentru încă 1,1 milioane de lei pe lună în plus față de cât se plătește în prezent către RATT, această facilitate ar putea fi asigurată pentru cei cu venituri sub 2.000 de lei.

Ionut Nasleu, sef la Politia Locala?

Decesul regretatului Doru Spătaru a lăsat vacant fotoliul de șef al Poliției Locale, post vânat de mai multă lume. La bursa zvonurilor, în ultima vreme, cel mai vehiculat nume pentru a-l înlocui pe Spătaru este cel al fostului PRM-ist convertit la PNL Ionuț Nasleu. Atenție, zvonurile nu vin din interiorul PNL Timiș, ci din diferite medii mai mult sau mai puțin politice!

Robu inca vrea sa interzica mansardele, dar asteapta sugestii la proiect

Obligat să-și retragă, în ultimul moment, proiectul care interzicea mansardele în Timișoara, primarul Nicolae Robu nu renunță la idee. Propunerea va reapărea, foarte probabil, pe lista pentru viitorul plen, când poate amendamentele care nu i-au plăcut edilului, toate propuse de opoziție, nu vor mai trece.

Dar avem catedrala si la noi, in Mehala!

Legiferarea locală a bugetelor județului și municipiului rămâne o procedură care cu greu atinge preocupările omului de rând. Evenimentul a fost punctat de presa locală tipărită sau online, dar cetățeanul, contribuabilul ce lasă din venitul său partea comunității, habar nu are de ce reprezentantul său în consiliu voteaz așa și nu invers. De ce dă bani pentru cartierul ăla și nu pentru celălalt.

Top