Stirile din ziua: 7 februarie 2014

Fatada Operei, refacuta cu piedestaluri pentru statui

Fatada Operei, refacuta cu piedestaluri pentru statui

Ministerul Culturii ar putea finanța refacerea fațadei Operei Române, iar cele două statui care sunt ascunse în acest moment ar putea fi puse pe niște piedestaluri de-o parte și de alta a intrării principale. Aceasta este varianta preferată de primarul Nicolae Robu, care e convins că fațada originală a clădirii nu „dă” bine cu actualul aspect al Pieței Victoriei.

Unii vin sa-si ia alimentele de la UE cu Mercedesul, altii le vand si se imbata

Unii timișoreni stau cu noaptea în cap la coadă la alimentele din stocurile UE, le iau, le vând și apoi se îmbată. Alții vin cu mașini de lux să ia produsele destinate săracilor. Asta susține viceprimarul Traian Stoia, care merge zilnic la depozitul unde se împart aceste ajutoare.

Simonis vrea sa interzica „Ingerii galbeni”!

Cazul firmei de tractări auto „Îngerii galbeni”, care a creat mai multe scandaluri prin metodele neortodoxe folosite în ridicarea maşinilor, ar putea ajunge în Consiliul Local Timişoara. Social-democratul Alfred Simonis analizează posibilitatea depunerii unui proiect de hotărâre prin care societăţile private să aibă interzis la ridicarea maşinilor.

Horia Cristian si-ar putea schimba parerea despre spitalul regional!

Primarul Nicolae Robu a fost surprins de declarația deputatului Horia Cristian, conform căruia Timișoara nu are neapărată nevoie de un spital regional. El admite că imaginea PNL ar putea fi afectată într-o oarecare măsură, dar crede că alegătorii vor discerne. Oricum, Horia Cristian nu va fi sancționat în niciun fel.

Busoi, ministru al Sanatatii, Frunzaverde, pasul inapoi

Cristian Bușoi a fost nominalizat de conducerea PNL să preia frâiele Ministerului Sănătății. El îl va înlocui în funcție pe Eugen Nicolăescu, mutat în fruntea Ministerului de Finanțe, de unde și-a dat demisia Daniel Chițoiu. În schimb, pentru vârful Ministerului de Interne s-a făcut o mutare spectaculoasă.

Robu cauta sponsori pentru portile de intrare in Timisoara

Hidoasele porți de intrare în Timișoara vor deveni istorie într-un viitor nu foarte îndepărtat, dar, totuși, destul de incert. Primele trei intrări care urmează să fie amenajate sunt cele dinspre Arad, Lugoj și Șag. Primarul Nicolae Robu nu știe exact cât vor costa, dar speră să le realizeze prin sponsorizări.

Primăria Timișoara

Primaria Timisoara habar n-are cate locuinte a vandut in ultimii 20 de ani!

Un control al Curții de Conturi desfășurat la Primăria Timișoara a scos la iveală, conform viceprimarului Traian Stoia, o situație incredibilă. Municipalitatea habar nu are câte imobile cu destinația de locuință mai are în patrimoniu! Acestea au fost vândute, în ultimii 18 ani, de o firmă cu care nu avea contract. Detaliile „afacerii” s-ar afla la Nicușor Miuț, fostul director de la Patrimoniu.

N-o fi Timisoara buricul pamantului, dar nici Horia Cristian nu-i timisorean

Deputatul PNL Horia Cristian a ratat momentul de-a tăcea din gură și a debitat una dintre cele mai mari gogomănii pe care le-a spus vreodată un politician din Timișoara. „Guvernul are dreptate (…) Timișoara nu este buricul pământului”, a dat verdictul Cristian, referindu-se la faptul că executivul nu va finanța construirea unui spital regional din Timișoara.

Popoviciu e convins ca spitalul regional ar opri exodul pacientilor catre Occident

Cu zece hectare de teren puse de mai mulți ani la dispoziția Ministerului Sănătății și proiectele făcute înainte tuturor, Timișoara a rămas pe dinafară la împărțeala banilor pentru spitalul regional. Deputatul PDL Alin Popoviciu spune că un astfel de spital este obligatoriu pentru a opri exodul pacienților către Ungaria și Austria.

Nicolae Plesa, observatorul care a dat note arbitrilor la jocurile echipei pe care o conduce

Alegerile pentru conducerea Asociaţiei Judeţene de Fotbal Timiş vor fi presărate cu tot felul de întâmplări vecine cu ilegalitatea. Cu un birou executiv nestatutar, nu poţi avea pretenţia ca aceia care candidează pentru funcţiile de preşedinte şi vicepreşedinţi ai AJF să fie curaţi ca lacrima. După acest model, unul dintre candidaţii la funcţia de vicepreşedinte al AJF şi care face parte din echipa lui Ioan Mureşan a fost observator de arbitri la o echipă din campionatul judeţean al cărui preşedinte este!

Top