Stirile din ziua: 20 februarie 2014

Profesorul Mircea Borza ramane la Biled!

Profesorul Mircea Borza ramane la Biled!

Scandalul de la Liceul Tehnologic „Petre Mitroi” din Biled, izbucnit după ce unul dintre cei mai apreciați dascăli, aflat în prag de pensie, ar fi trebuit să părăsească școala, a avut un deznodământ fericit. Profesorul Mircea Borza va rămâne la catedră, spre ușurarea părinților și copiilor din localitate. Inspectoratul școlar urmează ca, până la vară, să găsească cadrul legal pentru a-l putea detașa pe dascălul care a acceptat să renunțe la postul de la Biled.

Pet Hope ar putea da in judecata primaria din cauza eutanasierilor de caini

Asociația Pet Hope reacționează la decizia primăriei de a da undă verde eutanasierii câinilor fără stăpân. Reprezentantul Pet Hope susține că municipalitatea a recurs la această metodă sângeroasă pentru că, de fapt, e cea mai la îndemână, în condițiile în care nu are un plan pentru gestionarea acestor animale.

Cand „curvele” isi fac Uniune

O țară întreagă asistă astăzi la autocombustia măreței realizări electorale numite Uniunea Social Liberală. Se duce dracului și aiastă lucrare despre care se spunea că poate muta munții, cu puterea a 70% din opțiunile unui popor cam credul sau nedus pe la școală. La fel cum s-a dus și Alianța DA, patronată de Băsescu, ori parteneriatul CDR-PD, în anii când Emil Constantinescu a fost înfrânt de colegii lui Dan Voiculescu de la Securitate.

Stavilarul din Piata 700, demontat cu protest PDL la intrarea in santier / FOTO

Stăvilarul din Piața 700 a început să fie demontat bucată cu bucată, urmând ca, la toamnă, să fie reasamblat pe noua poziție. Operațiunea va dura câteva săptămâni, totul în funcție de ceea ce vor descoperi arheologii. Un grup de PDL-iști, în frunte cu alesul local Simion Moșiu, a protestat la intrarea în șantier, acuzând investitorii să „violează” istoria Timișoarei.

Cum pot ajunge fratii Cristescu si USD stapanii administratiei judetene si locale

Inevitabila destructurare a USL la nivel național nu are cum să nu lase urmări și la nivel local. Deja prin unele locuri se discută despre formarea unor noi majorități, atât la Consiliul Județean Timiș, cât și în Consiliul Local Timișoara. Ca atare, se așteaptă mutări de trupe dinspre putere spre opoziție, dar și invers. Mai multe surse ne-au declarat că la CJ Timiș lucrurile au fost deja aranjate.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel nu a programat joi întreruperi de energie electrică în Timișoara. acestea vor avea loc în județ, în Giroc, orele 9 – 16, Botinești, orele 9 – 18, Buziaş (str. Soarelui, Griviţei – case, Brediceanu, SC Olrerom), orele 10 – 14.

Top