Stirile din ziua: 15 februarie 2014

Visinel, Cires si Dulcea, „gadilati” la case de politisti / FOTO

Visinel, Cires si Dulcea, „gadilati” la case de politisti / FOTO

În al doisprezecelea ceas și după nenumărate scandaluri, polițiștii anchetează achiziția unor imobile din zona centrală, aflate de ani buni în proprietatea unor clanuri de romi. Cel puțin așa susține viceprimarul Traian Stoia, conform căruia sunt atât de multe lucruri în neregulă în oraș, încât nu poate spune câte astfel de anchete ar putea fi derulate în viitor.

La vara, gigantii din Catalunia vor invada strazile Timisoarei

Peste 500 de artiști vin, la vară, la Timișoara, pentru cel mai mare festival catalan din afara Barcelonei. Veți putea vedea, cu această ocazie, impresionante spectacole stradale, parade cu jocuri de foc și multe altele. Urbea de pe Bega este cea de-a treia din Europa de Est unde va avea loc acest eveniment, după Cracovia și Budapesta.

Lui Robu i-a ajuns: nu mai vrea ca PNL sa fie asimilat cu „partidele-remorca”

Din postura de președinte al PNL Timiș, Nicolae Robu, a ieșit, sâmbătă la prânz, cu o declarație politică postată pe Facebook. Liberalul acuză din nou PSD că e interesat doar să acumuleze cât mai multă putere și susține că nu va mai accepta ca partidul său să fie pus pe picior de egalitate cu „partidele remorcă” PC și UNPR.

teze

Ca sa invete doar dimineata, elevii din centru ar trebui mutati la periferie

Săli de clasă s-ar mai găsi, dar elevii de la școlile din centru, unde sunt în general probleme cu spațiul, nu pot fi duși să învețe la periferie. Primarul Nicolae Robu îi dă dreptate, cel puțin pentru moment, inspectorului școlar general Cornel Petroman, care spunea că mersul la ore numai dimineața este o iluzie.

Reteta traditionala din Ardeal: Tinsurica / FOTO + VIDEO

Campania de educație culinară „Descoperă Tradițiile Culinare Românești” este la a doua ediție și se desfășoară în perioada ianuarie – decembrie 2014. În acest interval vor fi promovate 40 de rețete oferite de 40 de pensiuni din cele nouă zone istorice ale României. Rețeta tradițională din Ardeal, tinsurică sau întinsură provine din satul Lăzești, comuna Vadul Moților, județul Alba.

Top