Stirile din ziua: 14 februarie 2014

De Ziua Indragostitilor, Simonis a incurcat florile pentru Grapini

De Ziua Indragostitilor, Simonis a incurcat florile pentru Grapini

Imediat după semnarea protocolului USD de la Timişoara, Titu Bojin, preşedintele PSD Timiş, i-a oferit partenerului de alianţă, Maria Grapini un buchet de trandafiri roşii. N-a ieșit însă așa cum și-ar fi dorit pentru că, din sală, cineva a încurcat borcanele.

Campus de opt milioane de euro pentru Liceul Lenau

Campusul Oituz, întins pe o suprafață de 4.000 de metri pătrați, va scoate de la bugetul local nu mai puțin de opt milioane. Suma nu e prevăzută în buget, urmează să fie alocată printr-o rectificare, iar lucrările de construcție vor începe teoretic în acest an. Primarul Nicolae Robu a primit printr-un SMS vestea că proiectul tehnic a fost finalizat.

Monica Macovei crede ca „agramata” Grapini ne va face de ras / Grapini: E o comunista!

Fostul ministru al Justiţiei, europarlamentarul PDL Monica Macovei, a desfiinţat-o la Timişoara pe Maria Grapini, unul dintre candidaţii eligibili ai USL pe lista pentru europarlamentare. Totul, din cauza deja celebrelor mesaje de pe Facebook, scrise într-o limbă română aproximativă. Replica încă ministrului Turismului nu s-a lăsat așteptată.

Povesti de groaza despre avort, la ora de religie de la clasa a patra, la Generala 19

O profesoară de religie de la Școala Generală 19 este acuzată de părinții unor elevi de clasa a patra că îi sperie cu poveștile despre pedepsele divine. Deși au sesizat Inspectoratul Școlar Timiș, oamenilor li s-a spus că reclamația lor nu se confirmă. Asta, deși mai mulți dintre ei au aflat de la copiii lor, care au 9-10 ani, că femeile care fac întreruperi de sarcină vor fi bânuite de sufletele celor nenăscuți!

Robu e dezamagit de ce a facut USL la nivel national si da vina pe PSD

Președintele PNL Timiș, Nicolae Robu, crede că USD este o structură apărută dintr-o totală lipsă de fair-play din partea unui partid care vrea să pună semnul egalității între PNL, PC și UNPR. Dacă ar fi după el, Robu ar interzice alianțele preelectorale și nu înțelege de ce partide care nu adună mai mult de 2% din voturi insistă să existe pe scena politică.

Cand te bagi in troaca cu Turnatorul, te mananca Varanul

Nici nu știi cum să-l privești acum pe Crin Antonescu. Cu compasiune, milă sau cu bucurie, rânjindu-i în față: „Așa-ți trebuie!”. Omul a ajuns la probabil cea mai mare cumpănă a carierei sale politice. Dacă acum un an, Antonescu era sigur viitorul președinte al României, de acum înainte visul său este tot mai îndepărtat. Foarte multele volute făcute până acum l-au adus într-o poziție deloc de invidiat, cu spatele la zid.

Rade ciob Ghita Ciobanu de oala sparta a PDL

N-o să dezvălui un mare secret dacă spun că a noastră clasă politică e neîncăpătoare pentru tot felul de indivizi fără scrupule, oportuniști, trădători, tupeiști, ipocriți, nesimțiți, bădărani, prostănaci, maneliști, cocalari etc. Și totuși, mai rar vezi atâta tupeu, ipocrizie și lipsă de orice fel de jenă cum a etalat tizul ciobanului din Jina.

Si-a depasit propriul record: „Pret-a-manger”, amendat a 17-a oara pe motiv de alcool

Fast-food-ul „Pret-a-manger” din Complexul Studențesc a fost amendat pentru a 17-a oară de polițiștii locali pentru vânzare de alcool. Proprietarii localului se află într-un proces mai vechi cu primăria fiindcă pretindeau „taxă de șmecher” pentru studenții care treceau pe aleea din fața fast-food-ului.

Stoia vrea spatii comerciale la parterul Operei, inspre strada Marasesti / Robu e de acord

Parterul clădirii noi a operei din Timișoara, situat înspre strada pietonală Mărășești, ar putea fi transformat în spații comerciale. E ideea viceprimarului Traian Stoia, care spune însă și că banii ar rămâne la teatru și operă. Pe de altă parte, Ministerul Culturii ar fi promis municipalității un sprijin financiar neprecizat pentru repararea mai multor monumente din oraș. Primarul Robu spune că măsura va fi luată pentru animarea străzii Mărășești.

Nea Jean si glumele din programul primariei

Aș putea savura poantele secretarului primăriei Jean Cojocari dacă relaxările întâiului jurist al municipalității nu m-ar pune serios pe gânduri. Zilele trecute, dumnealui povestea cum a decurs concursul pentru întronarea lui Chiș Culiță în funcția de șef al Direcției Transporturi din cadrul Primăriei Timișoara. Ha-ha-ha, hu-hu-hu, be-he-he, hi-hi-hi, ce era să-l spargă „nea Jean” pe Chiș Culiță în fața comisiei de angajare!

Patrick Andreas, 15 goluri din 28 pentru juniorii Electricii, la un turneu din Resita

Grupele de juniori ale Electricii Timişoara surprind plăcut de fiecare dată când participă la o competiţie fotbalistică. Este şi cazul grupei de juniori născuţi în 2005, pregătiţi de Marius Nichitean. Trupa de la Gara Mică a participat la un turneu în Reşiţa unde a trecut, la scoruri astronomice, de alte patru echipe din oraşul cărăşean.

„Cifra latina” a lui Adrian Bodnaru, de citit cu mintea deschisa

La Jazz Office, joi seară, a fost refăcută, într-un stil modern și în cu totul alt scop, scena… balconului. Lansarea „Cifrei latine” a lui Adrian Bodnaru a umplut ochi cochetul spațiu din apropierea tribunalului, așa cum rareori se mai întâmplă în zilele noastre la evenimente de această factură.

apă caldă

Fara apa calda si caldura

Colterm anunță că, în vederea remedierii unei defecțiuni la rețeaua termică primară, va întrerupe furnizarea apei calde și a încălzirii vineri, între orele 11 și 18, la PT 45A și PT 45B. Vor fi afectaţi timișorenii care locuiesc pe străzile Bucovina, Bărăgan, Mart. Cernăianu, I. Plavoșin și Pompiliu Ștefu.

Top