Stirile din ziua: 27 februarie 2014

Timisoara, cel mai bun oras pentru afaceri din Romania. Dupa Bucuresti

Timisoara, cel mai bun oras pentru afaceri din Romania. Dupa Bucuresti

Timișoara este cel mai bun oraș din România, după București, în care poți începe o afacere. Asta spune prestigioasa revistă Forbes, care a întocmit un clasament, în care urmează Cluj-Napoca, Ploiești și Oradea. Primarul Nicolae Robu a anunțat, pe Facebook, că a ridicat, joi seară, premiul.

PSD Timis ar putea da noul sef al ARR si un secretar de stat la Educatie!

Cel puțin doi timișeni au șanse să acceadă în guvern sau în structurile centrale! Asta crede președintele PSD Timiș, Titu Bojin, care va susține aceste nominalizări la București. De la Biroul Județean Permanent al PSD Timiș, desfășurat joi seară, vin vești proaste pentru liberali: toți vor fi schimbați din funcții, inclusiv subprefectul Liliana Oneț!

CJT a primit un credit de 165 de milioane de lei

CEC a aprobat un credit de 165 de milioane de lei pentru Consiliul Județean Timiș. Administrația județeană ceruse însă cu 35 de milioane de lei mai mult. Din acest motiv, unele proiecte au fost retrase de la finanțare. Printre acestea, centrul multifuncțional din Piața 700, dar și unele reabilitări de drumuri.

Un nou record depasit: „Pret-a-manger”, amendat a 18-a oara pe motiv de alcool

Fast-food-ul „Pret-a-manger” din Complexul Studențesc a reușit marea performanță de a primi a 18-a amendă de la polițiștii locali pentru vânzare de alcool. Proprietarii localului se află într-un proces mai vechi cu primăria fiindcă pretindeau o taxă pentru studenții care treceau pe aleea din fața fast-food-ului.

Popoviciu stie: partidul lui Tariceanu are deja sef de filiala in Timis!

Deputatul PDL Alin Popoviciu este un om foarte căutat în ultima perioadă. După divorțul din USL, l-au contactat și cei de la PSD, și cei de la PNL, și chiar mai mult decât atât. Popoviciu susține că Partidul Reformator Liberal va avea foarte curând filială și în Timiș! Nu de alta, dar șef are deja!

Dorin „Al Capone” Candea se vrea sef la Drumuri Regionale

Nici măcar nu se oficializase ruperea USL, că unul dintre cei mai dubioși politruci din Timiș a și pus ochii pe una dintre cele mai babane funcții din județ. Este vorba de director plin al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Timișoara, funcție ocupată acum de liberalul Ioan Ambruș. Individul cu pohte de mărire este Dorin Cândea, momentan șef de cabinet al comicului senator PSD Matei Suciu.

Simonis ii cere lui Robu sa nu transforme ACS Poli in jucaria lui

Consilierul Alfred Simonis (PSD) este stupefiat de reacţia lui Nicolae Robu. Acesta a retras de pe ordinea de zi a ultimului plen proiectul prin care locul vacant din Consiliul de Administraţie de la ACS Poli urma să fie preluat de Simonis. Poziţia fusese ocupată anterior de fostul viceprimar Sorin Grindeanu. Simonis îi transmite lui Robu că poate, în viitor, proiectele propuse de el nu vor mai trece de plen.

Strategul Robu conduce Senatul UPT, dupa suspendarea presedintelui… Robu

De teamă să nu fie considerat incompatibil, primarul Nicolae Robu s-a autosuspendat din funcția de președinte al Senatului Universității Politehnica. Un an și jumătate mai târziu, tot el conduce acest for, din postura de președinte al unei comisii desemnat să asigure interimatul. Nu demult, Robu își făcea un titlu de glorie din autosuspendarea sa, în numele onoarei și al bunei reputații.

„Vicele” Stoia ori minte, ori nu stie legea

Marele apărător al legii din Primăria Timișoara dovedește că nu prea cunoaște legislația, dar, cu toate acestea, vorbește ca să se bage în seamă. Un caz elocvent este cel al prelungirii Bulevardului Sudului până la strada Musicescu, despre care Traian Stoia spune că nu se poate face, pentru că proprietarii terenurilor nu vor să facă schimb cu primăria. Realitatea este însă alta.

apa potabila

Fara apa rece

Aquatim întrerupe joi, între orele 9 și 14, Joi, furnizarea apei reci pe Splaiul Morarilor și în Piața Sarmisegetusa, pentru lucrări de reabilitare a rețelei de alimentare cu apă. La reluarea alimentării cu apă rece, este posibil ca la robinete să curgă apă tubure. Perturbarea va fi de scurtă durată, utilizatorii fiind rugați să nu

apă caldă

Fara apa calda si caldura

Colterm anunță că, pentru realizarea unor lucrări de modernizare, va întrerupe joi, între orele 8 și 16, furnizarea apei calde și a încălzirii la punctele termice 8B și 48A. Vor fi afectaţi timișorenii care domiciliază în imobilele situate pe străzile Buftea, Heine, Medicinei, Reg. 13 Călărași, Circumvalațiunii, I. Perlea și Tipografilor.

Top