Stirile din ziua: 23 februarie 2014

Start la inscrierile in clasa pregatitoare, incepe inghesuiala la scolile cu renume

Start la inscrierile in clasa pregatitoare, incepe inghesuiala la scolile cu renume

De luni, 24 februarie, părinții își pot înscrie copiii în clasa pregătitoare. În școlile din Timiș sunt disponibile peste 6.500 de locuri, cea mai mare cerere fiind la școlile cu renume. Listele finale vor fi făcute publice pe 11 aprilie.

Bojin a mai adus niste promisiuni de la Bucuresti

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin, a fost la Bucureşti la sfârşitul săptămânii, pentru a face lobby pentru primăriile din judeţ. Social-democratul a obţinut nenumărate promisiuni, dar nu şi-a putut îndeplini deocamdată dorințele şi pe hârtie. Multe dintre dosarele depuse de primăriile timişene pentru diverse lucrări trebuie completate în săptămânile următoare.

Florin Piersic si Medeea Marinescu sunt „Straini in noapte” la Timisoara

Jucat de 17 ori cu sala plină la Timișoara, spectacolul „Străini în noapte”, cu Florin Piersic și Medeea Marinescu, revine pentru o nouă reprezentație. Faimosul actor deține un adevărat record: a jucat în această comedie romantică de aproape 300 de ori, atât în România, cât și în străinătate.

Frau si Domnul de Fier Forjat

Multă vreme m-a fascinat o fotografie cu președintele Traian Băsescu râzând în mijlocul unui sobor de preoți mai ceva ca schimbătorul de valută după ce i-a tras o „Maradona” unui client naiv. Popii erau de-o crispare soră cu deconspirarea la Securitate ca poliție politică, iar „Marinarul” se simțea ca după un șpriț cu Gigi Becali, „pe ei, pe ei, pe mama lor!”.

„Suflet romanesc”, cu Dan Puric, pe scena Operei

Actorul Dan Puric revine la Timișoara cu noul său one-man show, care poartă titlul de „Suflet românesc”. Acesta a avut premiera săptămâna trecută și spune, prin pantomimă, povestea ieșirii din comunism a poporului român, a încercării lui de adecvare la sistemul occidental, cu pretul unor umilințe și al unor suferințe majore.

Top