Stirile din ziua: 26 februarie 2014

In doua saptamani, Boncea si Herzog isi vor primi pedeapsa de la partid

In doua saptamani, Boncea si Herzog isi vor primi pedeapsa de la partid

După ce s-au întâlnit în secret cu fostul primar Gheorghe Ciuhandu, soarta consilierilor locali PNŢCD Flavius Boncea şi Bogdan Herzog va fi decisă în maximum două săptămâni. Valentin Moldovan, preşedintele PNŢCD Timiş, a anunţat că sancţiunea ar putea fi chiar cea mai dură – retragerea sprijinului politic.

Cu tot cu sefii de deconcentrate, Robu asteapta sa se linisteasca spiritele

Directorii liberali ai deconcentratelor din Timiș nu l-au sunat pe șeful lor de partid, pentru a-l întreba ce trebuie să facă, în contextul ruperii USL. Nicolae Robu susține că oricum e ocupat cu treburile orașului și, în plus, așteaptă liniștirea spiritelor, pentru că nu vrea să ia decizii la cald.

ACS Poli se alatura campaniei Help25

Campania Help25 capătă, de Mărțișor, un aliat cu greutate. ACS Poli se alătură ambițiosului obiectiv al Asociației OncoHelp și vrea să-i convingă pe timișoreni să facă același lucru. Jucătorii timișoreni vor purta tricouri roz în deschiderea meciului cu Săgeata Năvodari, iar lovitura de începere a partidei va fi dată de o mare sportivă a României, campioana olimpică la gimnastică Simona Amânar.

Dulce ca mierea e ciolanul patriei. Sorin Supuran o stie!

Să ieși de la guvernare nu e un lucru tocmai ușor. Și rareori am avut de-a face cu astfel de gesturi. Nu e vorba aici doar de miniștrii care pleacă. E și o cohortă întreagă de secretari și subsecretari de stat, șefi de agenții, directori și directorași de regii de stat, prefecți, subprefecți și chiar șefi de instituții deconcentrate.

Divortul din USL, faza pe ACS Poli: Robu nu l-a vrut pe Simonis in consiliul director

Ca într-un veritabil final de căsnicie, unde soții nu mai se suportă defel, Nicolae Robu e nemulțumit de orice mișcare a celor de la PSD. Ultimul pretext: locul vacant din consiliul director de la ACS Poli, unde n-a vrut să fie numit un social-democrat. Primarul recunoaște că miza e minoră, dar demonstrează „metehnele” foștilor aliați.

Ilie Sarbu, acest Alin Popoviciu „Trompeta” de PSD

Nu știu cum naiba se face, dar, în ultimul timp, Timișul exportă la București politicieni cu statut de trompete oficiale ale propriilor partide. Și asta, în condițiile în care ne cam place să ne batem cu cărămizile în piept c-am fi mai serioși, mai riguroși și mai desprinși de năravurile dâmbovițene. Numai că unii politicieni de Timiș nu doar că s-au adaptat extraordinar la aceste apucături.

Robu: Timisoara n-a primit niciun leu de la guvern! / Grindeanu, deranjat de declaratiile liberalului

A doua zi după anunțul oficial de rupere a USL la nivel național, primarul Nicolae Robu spune că Timișoara n-are mare lucru de pierdut din acest „divorț” cu scandal. Motivul este extrem de simplu: nici până acum, orașul de pe Bega n-a avut prea mult de câștigat. UPDATE: Deputatul Sorin Grindeanu îi răspunde primarului, căruia îi amintește că a susținut campania pentru spitalul de copii, despre care acum susține că e doar o „șmecherie politicianistă”.

Bojin vrea majoritate tot cu PNL, Grindeanu vrea demisiile sefilor de deconcentrate

Preşedintele CJ Timiş, Titu Bojin, regretă ruperea USL. Social- democratul susţine că nu s-au primit încă ordine de la centru pentru schimbarea şefilor de deconcentrate şi a subprefectului de Timiş. La rândul lui, deputatul Sorin Grindeanu spune că în consiliile locale și cel județean, liberalii și PSD-iștii ar putea să continue împreună, dar că șefii de instituții cu carnet PNL ar trebui să plece.

Targul de cariera „Angajatori de TOP” revine la Timisoara

Cauți un loc de muncă pe măsura pregătirii tale? Cel mai mare târg de carieră, ajuns la ediția cu numărul patru, este locul perfect pentru a întâlni cei mai mari angajatori din România. Evenimentul are loc în zilele de 14 și 15 martie, la Centrul Regional de Afaceri. Angajatori de TOP revine la Timișoara după șase ani.

„Pescuitul pentru toti”, super-expozitie pentru pescari

Dacă sunteți pescar și vă respectați, nu trebuie să ratați prima ediție a expoziției „Pescuitul pentru toți”, care va avea loc la finele acestei săptămâni, în Giroc. Evenimentul este organizat în parteneriat de cluburile Carp4Fun și CarpWest și va pune la dispoziția publicului standuri ale celor mai cunoscuți producători în domeniu

Top