Stirile din ziua: 19 februarie 2014

Ehegartner: „USD este o insulta la adresa partenerilor”

Ehegartner: „USD este o insulta la adresa partenerilor”

Senatorul liberal de Timiș Petre Ehegartner cântă prohodul USL. Culmea, el era una dintre cele mai radicale voci care cereau liste comune pentru USL la europarlamentare. Liberalul este convins acum că nu mai există cale de întoarcere. Întreaga vină o aruncă în spatele PSD și a noii uniuni create de social-democrați. Ehegartner le dă și o sugestie celor de la PSD, UNPR și PC. Ar fi trebuit să se numească USI – Uniunea Social Imorală.

Casa si masa, pentru copiii cu probleme familiale, la Colegiul Tehnic de Vest

Câteva zeci de adolescenți cu posibilități materiale reduse sunt ajutați să-și termine studiile liceale la Timișoara. La Colegiul Tehnic de Vest este în derulare un proiect-pilot al cărui scop este sprijinirea acestor copii, care fie au părinții plecați la muncă în străinătate, fie provin din familii sărace.

Taranistii il acuza pe Horia Cristian ca voia propriul spital regional

Ciprian Mihok, preşedintele interimar al PNŢCD Timişoara, i-a cerut demisia deputatului liberal Horia Cristian. Liderul ţărănist îl acuză pe liberal că declaraţia sa conform căreia Timişoara nu are nevoie de un spital regional ar avea interese personale în spate. Horia Cristian îi transmite că are nevoie de educație în domeniul sanitar și se oferă să-l ajute.

jandarmerie

Batut mar fiindca n-a avut tigari!

Bătut în plină stradă pentru că nu a avut să le dea unor tineri o ţigară. I s-a întâmplat chiar în centrul Timișoarei unui bărbat de 26 de ani. Când au văzut scandalul, trecătorii au sunat la 112, însă bătăuşii au fugit până la sosirea echipajului de la Jandarmerie.

In sfarsit, Poliția Locală a dat iama printre taximetriștii de la Județean

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație au făcut marți o razie printre taximetriștii din oraș, verificând modul în care aceștia respectă legislația privind oprirea și staționarea. Cele mai multe nereguli au fost la Spitalul Județean, unde, de foarte multe ori, taximetriștii blochează accesul dintre Casa Austria.

Santierul din Cetate a facut loc in cafenele / FOTO

S-au dus vremurile când abia găseai un loc să bei o cafea cu un prieten în Piața Unirii. Pentru că pe multe străduțe trotuarele au fost înlocuite cu scânduri, iar accesul mașinilor este interzis, timișorenii încep să evite pe cât pot zona Cetate. Atât ei, cât și angajații cafenelelor par să fi înțeles însă că lucrările de reabilitare sunt necesare, așa că se adaptează situației.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat miercuri întreruperi de energie electrică astfel: Timişoara – str. A. Bacalbaşa, O. Cotruş (p), Podgoriei, Paganini, I. Slavici, orele 9 – 17; Bucovăţ, orele 9 – 17; Orţişoara (ferma Avicola Orţişoara Tineret), orele 9 – 17; Făget (IMC Poligranular, SP Epurare), orele 9 – 17.

Fara apa rece

Aquatim anunță că miercuri, între orele 9 și 13, va întrerupe furnizarea apei reci pe străzile Uzinei, Prof. Gheorghe Longinescu și Intrarea Behelei, pentru lucrări de reabilitare a rețelei de alimentare cu apă. Se va lucra la intersecția străzilor Uzinei și Garofiței. La reluarea alimentării cu apă rece, este posibil ca la robinetele consumatorilor din

Top