Stirile din ziua: 1 februarie 2014

Daniel Funeriu se gandeste sa candideze la Primaria Timisoarei!

Daniel Funeriu se gandeste sa candideze la Primaria Timisoarei!

Imediat după ce a demisionat din funcţia de consilier prezidenţial, fostul ministru al Educaţiei, Daniel Funeriu, susţine că va fi prezent mult mai des la Timişoara, ba chiar are trei proiecte importante pentru capitala Banatului. El vrea să candideze la alegerile europarlamentare şi se gândeşte chiar şi la o candidatură la Primăria Timişoarei. În cazul în care va lupta împotriva lui Nicolae Robu, Funeriu este sigur că va câştiga.

Trotuarele din Timisoara, reparate cu opt milioane de euro

Timișorenii nu-și vor mai rupe picioarele pe trotuarele ferfeniță din oraș. Primăria a reușit, în sfârșit, să încheie licitația care va desemna firmele care vor repara și construi, în următorii patru ani, căile de acces pietonal. La fel ca în cazul străzilor, Timișoara va fi împărțită în șase sectoare, de care se va ocupa câte o firmă.

Consulturi gratuite, in campania „Zilele V – Protejeaza-ti feminitatea!”

Societatea Română de Ultrasonografie în Obstetrică şi Ginecologie derulează, din februarie, o campanie de informare, educaţie şi comunicare medicală. Campania „Zilele V – Protejează-ţi feminitatea!” va oferi consulturi ginecologice de rutină şi diagnostice gratuite pentru depistarea şi tratarea infecţiilor vaginale.

Bojin si Grindeanu promit c-o ajuta pe Grapini in campania pentru europarlamentare

Candidatura Mariei Grapini pentru alegerile europarlamentare pe liste comune alături de PSD și UNPR pare să le surâdă social-democraților din Timiș. Atât liderul PSD Timiș, Titu Bojin, cât și președintele PSD Timișoara, Sorin Grindeanu, promit că o vor ajuta pe Grapini în campanie. La luptă se înhamă și deputatul Ion Răducanu, liderul UNPR Timiș.

Reteta traditionala din Maramures: Hremzli / FOTO + VIDEO

Campania de educație culinară „Descoperă Tradițiile Culinare Românești” este la a doua ediție și se desfășoară în perioada ianuarie – decembrie 2014. În acest interval vor fi promovate 40 de rețete oferite de 40 de pensiuni din cele nouă zone istorice ale României. În această săptămână, încă o rețetă din Maramureș: hremzli sau hermze.

Top