Stirile din ziua: 4 februarie 2014

„Ingerii galbeni” lovesc din nou, Politia se scuza, fiindca a ramas si ea fara masini! / FOTO

„Îngerii galbeni” au fost implicați într-un nou incident la Timişoara. Ei au ridicat mașina unei femei imediat după ce aceasta alimentase într-o benzinărie de pe Bd. Rebreanu. Culmea este că, deși a făcut reclamație la poliție, șoferița a primit un răspuns halucinant: oamenii legii au ridicat din umeri, afirmând că și… mașinile lor au fost luate pe sus de „îngeri”!

Contre intre „comunistul” Robu si „obositul” Sandu

Criticat pe Facebook de consilierul democrat-liberal Ștefan Sandu, pentru felul în care a gestionat problema Colterm sau gratuitățile RATT, primarul Nicolae Robu crede că acesta are probleme cu oboseala sau regimul alimentar. Ștefan Sandu susține, pe de altă parte, că nimic din ce face Robu nu are legătură cu liberalismul.

Profesorii de la Liceul Agricol sustin ca ISJ vrea sa desfiinteze invatamantul agricol

Directorii de licee au predat Inspectoratului Şcolar Timiş lista cu numărul de clase de la zi şi profesională pe care îl solicită, dar câștig de cauză au avut doar unitățile de învățământ din centrul orașului. Grupul Școlar „Iulian Drăcea”, de exemplu, a propus două clase de învăţământ liceal, dar nu i s-a aprobat decât una singură. Profesorii de aici susţin că ISJ Timiş vrea să desființeze liceul.

Fost director RATT dezvaluie: „Tramvaiele pot fi reabilitate la Timisoara”

Fostul director al RATT, Eugen Stănescu, atacă Primăria Timișoara, afirmând că regia de transport are posibilitatea de-a reabilita tramvaiele la un preț mult mai mic decât este dispusă să-l dea unor firme din afara orașului. Municipalitatea vrea să dea între 500.000 și 800.000 de euro pentru reabilitarea unui tramvai printr-o licitație la care s-au înscris două firme având patroni anchetați de DNA.

Scandal intre arhitecti: Gaivoronschi vs. Luca, pe motiv de stavilar

Valentin Luca, arhitectul care, în conferinţele de presă ale PDL Timiş, a criticat distrugerea stăvilarului descoperit în Piaţa 700, este chemat în faţa comisiei de disciplină a Ordinului Arhitecţilor Timiş. Conform preşedintelui OAR, Vlad Gaivoronschi, „capetele de acuzare” ar fi calomnie, dezinformarea opiniei publice şi jignirea unui investitor important.

Gino Iorgulescu se razbuna pe Dembrovschi si Batranu

Emerich Dembrovschi şi Florin Bătrânu sunt primele victime ale votului acordat de conducerea lui Poli Timişoara lui Dumitru Dragomir în lupta acestuia cu Gino Iorgulescu pentru şefia Ligii Profesioniste de Fotbal. Timişoara şi judeţul Timiş rămân astfel fără niciun observator la jocurile din primul eşalon.

RATT trebuie sa decida daca se descurca cu 1,1 milioane de euro pe luna

Prietenii de pe Facebook ai primarului Nicolae Robu cred că ar trebuie acordate gratuități la RATT pentru cei cu venituri sub 2.000 de lei. Asta a rezultat în urma sondajului inițiat de edil, însă totul depinde acum de RATT. Regia trebuie să stabilească dacă poate merge pe plus cu 1,1 milioane de euro pe lună.

apă caldă

Fara apa calda si caldura

Colterm anunță că, în vederea efectuării unor lucrări de modernizare în punctele termice, va întrerupe, marți, între orele 8 și 16, furnizarea apei calde și a încălzirii la PT 52 și PT 55. Vor fi afectaţi consumatorii care locuiesc pe Calea Martirilor și străzile Basmului, Cosminului, L. Rebreanu, Lupului, Pandurilor, Dr. I. Mureșan, Martir I.

Top