Stirile din ziua: 9 februarie 2014

culita chis

Culita Chis a ajuns pe cai mari in Primaria Timisoara după un concurs aranjat

Culita Chis a ajuns pe cai mari in Primaria Timisoara după un concurs aranjat

Ioan Cojocari, secretarul Primăriei Timişoara a dezvăluit mai multor ziarişti modul hilar în care actualul director al Direcţiei Transporturi Culiţă Chiş şi-a început ascensiunea la instituţia condusă pe atunci de Gheorghe Ciuhandu. Culiţă Chiş a intrat în Primăria Timişoarei după un concurs de-a râsul-plânsul, în care Ciuhandu a tras cu dinţii ca viitorul său protejat să nu aibă niciun fel de probleme.

Robu admite: Locuintele sociale, misiune imposibila la primarie

Peste 6.000 de oameni așteaptă, unii dintre ei chiar de mai bine de 20 de ani, să primească locuințe de la primărie. Listele de priorități urmează să fie votate în plenul din luna februarie, dar primarul Nicolae Robu le risipește speranțele celor care visează să se mute în case noi în acest an.

Ioan Muresan, promisiuni halucinante pentru oamenii de fotbal din judet

Aflat încă de la sfârşitul anului trecut în campanie electorală pentru câştigarea funcției de preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Timiş, fostul angajat al Gărzii Financiare şi ex-arbitru Ioan Mureşan s-a lansat în tot felul de promisiuni fantasmagorice faţă de oamenii de fotbal din judeţ.

Horia Cristian reactioneaza la atacurile „ridicole”: Timisoara are deja spital regional

Deputatul Horia Cristian a reacționat la trei zile de la declarația conform căreia Timișoara ar trebui să înțeleagă că „nu este buricul pământului”. Liberalul explică de ce orașul de pe Bega nu are nevoie de un spital regional, deși „ar merita”, și consideră că o astfel de problemă nu se dezbate „politicianist”. În plus, Cristian îi face „ridicoli” pe cei care l-au criticat.

Top