Stirile din ziua: 12 aprilie 2014

Peste 240 de abuzuri asupra copiilor semnalate in acest an in Timis

Peste 240 de abuzuri asupra copiilor semnalate in acest an in Timis

În primele luni ale anului, în Timiş, la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului s-au înregistrat 242 de sesizări. Comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, numărul sesizărilor înregisrate a crescut.

La Timisoara nu-ti trebuie autorizatie ca sa-ti faci depozit de balast in zona de case! / FOTO+VIDEO

Depozitul de materiale de construcție care le face viața un coșmar locuitorilor de pe strada Mircea cel Bătrân nu are nevoie de autorizație de la primărie! E concluzia la care au ajuns polițiștii locali, care i-au transmis timișoreanului care i-a sesizat că nimic din cele reclamate nu se confirmă. Între timp, familia Leizerovici stă tot în praf, cu excavatoarele lângă gard, într-un zgomot de nedescris.

Bijuterii pe roti, la Retroparada Primaverii / FOTO

Dacă aveați 10.000 de euro și nu știați ce să faceți cu ei, sâmbătă vă puteați cumpăra o mașină pentru care să vă invidieze toată lumea. Un Austin din 1947 de la Retroparada Primăverii a făcut senzație printre timișorenii care s-au înghesuit să vadă bătrânele „doamne” pe roți. Parcate cuminți în Piața Victoriei, mașinile de epocă au fost admirate și fotografiate, iar apoi au plecat pe un traseu de trei kilometri spre Moșnița.

Creativ Expo, surpriza ascunsa din Bastionul Theresia / FOTO

În Bastionul Theresia este deschis, până duminică, un târg al artiștilor handmade, unde puteți găsi cadouri frumoase, inedite și accesibile ca preț. Creativ Expo e la prima ediție și, în ciuda oamenilor talentați care expun, poate fi dat ca exemplu negativ despre cum poți să ratezi un eveniment cu potențial.

In familie, pe catwalk, sau cum sa porti o rochie din… macarons / FOTO

Modă pentru pitici, mămici și tătici: designeri vestimentari din vestul ţării s-au reunit vineri la Jazzissimo Lounge, pentru a-şi prezenta colecţiile la Family Style Fashion Week. A fost o seară foarte reușită, iar fondurile adunate cu această ocazie au mers integral către Asociația SOS Autism.

Top