Stirile din ziua: 9 aprilie 2014

Piata Unirii va fi repavata si cu piatra din zona Remus!

Piata Unirii va fi repavata si cu piatra din zona Remus!

Arhitecții și constructorii au ajuns la o înțelegere în ceea ce privește pavajul din zona Cetate. Primarul Nicolae Robu se declarase nemulțumit de soluțiile găsite până acum și a anunțat că varianta asupra căreia s-a convenit acum va combina piatră netedă și piatră neșlefuită, cu rosturi nu mai mari de 1,5 centimetri.

Plangere penala pentru Episcopia Romano-Catolica, acuzata si ca ameninta muncitorii cu blesteme

Episcopia Romano-Catolică din Timişoara se va alege cu o plângere penală. Aceasta vine din partea firmei care a cumpărat terenul pe care îl reclamă episcopia. Noul proprietar susține că muncitorii săi au fost amenințați cu blesteme de reprezentanții episcopiei, care apelează la „metode emoționalo-mistice” pentru a sensibiliza opinia publică.

Robu, prins pe picior gresit: exista avize de la CFR pentru pasajele Jiul si Popa Sapca!

Pasajul Jiul se poate face! Asta susține CFR SA, care îl contrazice pe primarul Nicolae Robu. Conform oficialilor companiei de căi ferate, au fost emise avize favorabile pentru două din cele trei pasaje propuse de municipalitate. Dacă s-ar fi plătit și factura, ar fi fost emis și cel de-al treilea!

Marilen Pirtea rector UVT

Robu, despre Pirtea: Candideaza? Din partea cui?

Primarul Nicolae Robu n-a primit nicio solicitare de facilități suplimentare pentru studenți de la rectorul UVT, Marilen Pirtea. Înainte de a discuta însă punctual pe această temă, Robu îl roagă pe Pirtea să-i indice modelul european din care s-a inspirat pentru astfel de „subvenții” și s-a arătat mirat de orientarea social-democrată a celui pe care îl considera… om de dreapta.

Episcopia Romano-Catolica sustine ca primaria da autorizatii pe baza de acte false

Episcopia Romano-Catolică din Timişoara reclamă ilegalități în ceea ce privește construirea unei grădinițe pe un teren pe care îl revendică în instanță. Aceasta este ridicată de o firmă privată, care are autorizație de construire de la primărie, însă episcopia susține că actul a fost eliberat în baza unui extras fals de carte funciară.

A fost greu, dar liberalii si-au gasit omul cu care sa piarda Colegiul III

Dacă aș fi un amator al diverselor teorii ale conspirației, aș spune că PSD, în marea sa dorință de-a câștiga Timișoara, a tocmit (înțelege fiecare ce vrea din acest termen) un lider național al PNL ca să pună un candidat de paie la alegerile pe Colegiul III Timișoara. Candidat care a fost scos din pământ, din iarbă verde și se numește Monica Știrbu. Iar liderul liberal „tocmit” nu poate fi altcineva decât Norica Nicolai, această „Ana Pauker” a PNL, bună prietenă a sus-pomenitei.

Pirtea a intrat in campanie electorala: vrea cartele de masa si camin de la Robu

În plină dispută legată de candidatura sa pe Colegiul III Deputați, rectorul Universităţii de Vest, Marilen Pirtea, cere primăriei „facilităţi” pentru studenţi. Printre acestea se numără construirea unui cămin, bilete gratis la operă și filarmonică, dar și… cartele de masă! Pirtea ar putea intra din partea PSD în cursa pentru fotoliul lăsat liber de Maria Grapini.

Ponta i-a confirmat lui Robu ca Timisoara nu e buricul pamantului: nici vorba de spital regional

La două luni de la anunțul conform căruia guvernul va sprijini construirea, pe fonduri europene, a trei spitale regionale la Cluj-Napoca, Iași și Craiova, premierul Victor Ponta a confirmat că Timișoara va fi lăsată pe dinafară și la acest capitol. Declarația a fost făcută într-o emisiune televizată, iar primarul Nicolae Robu e… uimit.

apă caldă

Fara apa calda si caldura

Colterm anunță că, pentru remedierea unei avarii la rețeaua termică primară, va întrerupe miercuri, între orele 8-12, furnizarea apei calde și a încălzirii la PT 22A. Vor fi afectaţi timișorenii care locuiesc în imobilele situate pe străzile 9 Mai, A. Pacha, Doicești, Eugeniu de Savoya, G. Coșbuc, M. Corvin, Mercy, Oituz, Piața Dr. Russel, Piața

Top