Stirile din ziua: 5 aprilie 2014

Steaua Bucuresti, tinuta la respect de Poli Timisoara

Steaua Bucuresti, tinuta la respect de Poli Timisoara

În ciuda previziunilor celor mai mulţi oameni de fotbal, Poli Timişoara a fost egala Stelei Bucureşti, într-un joc dominat de bucureşteni, dar nu şi controlat. Dan Alexa, la doar al treilea joc ca antrenor, l-a surprins pe Laurenţiu Reghecampf cu o tactică de joc eficientă, în faţa a 25.000 de spectatori, record pe arena „Dan Păltinişanu” în acest sezon. Cu puţin noroc, Poli ar fi putut câştiga toate cele trei puncte puse în joc.

Noua strategie verde a primariei: copaci lipiti de blocuri si coroane „controlate”

Primăria lanseaza un nou stil de plantare a pomilor: aproape lipiți de blocuri, iar coroanele vor fi crescute „controlat”, ca să nu ajungă prin balcoanele oamenilor. El a fost explicat de Nicolae Robu chiar pe Aleea Azurului, unde, în toamna trecută, locuitorii au reclamat tăierea fără noimă a copacilor.

O parte din CVUCS revine pe „Dan Paltinisanu” pentru meciul cu Steaua

Stadionul „Dan Păltinișanu” va fremăta din nou precum în vremurile bune. Sâmbătă dimineața erau deja vândute peste 15.000 de bilete, iar cererile erau pe un trend acendent, în pofida prognozei meteo nefavorabile. Se estimează ca în tribune să ia loc în jur de 25.000 de oameni, ceea ce înseamnă doborârea recordului din meciul din prima etapă disputat cu Dinamo.

Programul curateniei de primavara

Primăria Timișoara și RETIM Ecologic Service SA organizează, în perioada 24 martie – 8 aprilie, campania de curățenie generală de primăvară. Sâmbătă, echipele RETIM vor acționa în perimetrul Spl. T. Vladimirescu (din bd. M. Viteazul în bd. Dâmbovița) – bd. Dâmbovița (până în str. Banatul) – str. Vulturilor (din str. Banatul în Calea Șagului) –

Top