Stirile din ziua: 16 aprilie 2014

Birsasteanu ii joaca feste lui Bojin

Birsasteanu ii joaca feste lui Bojin

Președintele PSD Timiș, Titu Bojin, a ieșit ușor șifonat după ultima conferință de presă a partidului. Deși l-a anunțat pentru prima oară oficial drept candidat pe Colegiul III pe consilierul local Florică Bîrsășteanu, acesta a spus că… se mai gândește dacă acceptă oferta.

La doua saptamani de cand se circula prin zona, Robu a taiat panglica pe Vacarescu 2

Funcțională de circa două săptămâni, zona Văcărescu 2 a fost inaugurată miercuri de primarul Nicolae Robu. Din cauza ploii, edilul a ratat ocazia de a face o baie de mulțime, dar a fost salutat totuși de câțiva trecători. Unul i-a cerut un leu, dar a fost trimis politicos la plimbare, cu replica „La Timișoara nu se cerșește”.

Mutarea Dermatologiei in caminul de pe str. Daliei are termen 13 luni

Zilele Clinicii de Dermatologie în clădirea de pe strada Mărășești sunt, teoretic, numărate. În primăvara anului viitor, spitalul se va muta în fostul cămin de pe strada Daliei, reabilitat cu 1,6 milioane de euro. Mutarea a stârnit un întreg scandal anul trecut și este dorită de primarul Nicolae Robu, care vrea să mute consulatele în locul spitalului.

Firma lui Gruia Stoica va reabilita tramvaiele Timisoarei

Până la sfârșitul anului, Timișoara va avea primul tramvai reabilitat. Municipalitatea a finalizat licitația începută în toamna trecută, la care s-au înscris două firme. Câștigătorul este asocierea Electroputere VFU Paşcani-Astra Vagoane Călători Arad. Firma din Pașcani, fostul Remar, deținută de Gruia Stoica, este cea la care a fost în vizită, anul trecut, primarul Nicolae Robu.

Hotararea cu „Ingerii Galbeni” ar putea fi suspendata!

Hotărârea CL care interzice ridicarea maşinilor din parcările magazinelor ar putea fi atacată de prefectul Eugen Dogariu. Asta ar putea duce la suspendarea ei până când consiliul local se va conforma cerințelor Instituției Prefectului. UPDATE: Primarul Nicolae Robu nu e îngrijorat de reacția prefectului, pentru că hotărârea anti-Îngeri Galbeni are avizul juriștilor municipalității.

apa potabila

Program de Paste la casieriile Aquatim

Casieriile şi birourile de relaţii cu publicul ale societăţii Aquatim (sesizări şi reclamaţii, contracte, avize tehnice) vor fi închise în zilele de 21 și 22 aprilie. Factura de apă poate fi achitată, pe lângă casieriile societăţii, şi în reţeaua bancară, la BRD, BCR, ING, Unicredit Ţiriac Bank, Banca Transilvania, Raifeissen Bank şi CEC, în sistemele

In pietele din Timisoara se vor vinde doar legume cu eticheta

În câteva săptămâni, timișorenii vor ști exact dacă legumele pe care cumpără din piețe sunt românești sau de import. Cel puțin teoretic! Consiliul local a votat marți un proiect care obligă comercianții din piețe să afișeze la loc vizibil proveniența produselor. Cum va fi pus în practică acesta rămâne de văzut.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel nu a programat miercuri întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, astfel: Iecea Mare (p), orele 10 – 15; Cenad – antena Orange, ferma Morisena, orele 10 – 15; Sacoşul Turcesc (p), orele 8 – 15; SP ANIF Aranca, Lovrin – SC Agro John, orele 9 – 17; Dumbrăviţa – str.

Top