Stirile din ziua: 22 aprilie 2014

Protest la CFR: miercuri dimineata, pana la ora 9, nu circula trenurile

Protest la CFR: miercuri dimineata, pana la ora 9, nu circula trenurile

Negocierile privind încheierea unui nou contract colectiv de muncă la CFR au eșuat. În aceste condiții, miercuri, între orele 7 şi 9, angajaţii urmează să întrerupă voluntar lucrul, iar trenurile nu vor circula în acest interval. UPDATE: La Timișoara sunt oprite, momentan, trei garnituri: trenul internațional 437, de la Deva, și două trenuri locale.

Cazul „Generala” nr. 9: smen „crestin-ortodox”, marca Paisie Lugojeanul

Studiu de caz. La primărie vine o firmă, un om de afaceri mai mult sau mai puțin dubios sau – hai să zicem – un balaoacheș cu nume Cârpaci. Și solicită nici mai mult, nici mai puțin decât o ditamai școală (pentru conformitate, Generală nr. 9 de pe bd. Liviu Rebreaunu) având – conform actelor din primărie – „un corp de clădire S+D+2E, centrală termică, sală de sport cu parter și teren construit și neconstruit în suprafață de 7.956 mp”.

Coifan si Costa, umar la umar pentru Colegiul III Deputati Timisoara

Biroul Permanent Judeţean al PNL Timiş va stabili joi candidatul pentru alegerile de pe Colegiul III Deputaţi Timişoara. Propunerea va fi prezentată Delegaţiei Permanente a PNL Timiş care va avea loc în aceeaşi zi. În cursă au rămas Viorel Coifan, fostul preşedinte al PNL Timiş, şi Cosmin Costa, directorul RAR.

Robu: La Poli s-au „gresit” si transferurile, si cantonamentul!

Înfrângerea cu „U” Cluj l-a supărat rău pe primarul Nicolae Robu, cel mai mare fan al lui ACS Poli. El a admis, marți, cam cu un sfert de gură, că politica de transferuri de până acum a clubului a fost păguboasă. De acestea s-au ocupat Călin Rosenblum, îndepărtat între timp de la club, și Vali Velcea, în prezent vicepreședinte fără prea multe atribuțiuni.

„Chirurgul” Dan Alexa, prea fricos in ofensiva

Dan Alexa este mult mai fricos de când a renunţat la tricoul de jucător pentru a o antrena pe Poli Timişoara. Aceasta este concluzia după primele cinci jocuri ale fostului mijlocaş de când a debutat în meseria de antrenor. În loc să apeleze la o necesară intervenţie pe cord deschis în atacul lui Poli, „Chirurgul” preferă o tactică bazată pe un singur atacant, cu consecinţe care ar putea să coste scump echipa, chiar cu o nedorită retrogradare.

Fara Petre, Seroni si Trandu la Targu-Jiu

Pe lângă faptul că a ratat un meci extrem de important în fața unei contracandidate în lupta pentru salvarea de la retrogradare, ACS Poli a mai pierdut și trei titulari incontestabili pentru meciul următor. Este vorba de căpitanul Ovidiu Petre, fundașul Alin Șeroni și mijlocașul Răzvan Trandu, care vor lipsi în partida cu Pandurii Târgu- Jiu.

Centrul „Podul Lung”, reabilitat cu 900.000 de euro, va fi redeschis in luna mai / FOTO

Centrul pentru Copii cu Dizabilităţi „Podul Lung” va funcționa, din mai, într-o clădire a cărei reabilitare a costat aproape 900.000 de euro, bani proveniți din fonduri europene. De acum încolo, aproape 50 de copii cu probleme vor putea face terapie de recuperare în săli luminoase, zugrăvite în culori vesele.

Poli – U Cluj, repriza a III-a: „vicele” Velcea, umilit in public de Ioan Timofte

Multe lucruri despre meciul Poli – U Cluj nu mai sunt de spus. Au fost două reprize total diferite, chiar ciudat de diferite. (Dacă n-ar fi fost un meci crucial pentru salvarea de la retrogradare, ai spune că a fost unul destinat pariorilor: 1 pauză, 2 final). Am avut așadar o primă repriză controlată copios de timișoreni, care au marcat un gol, dar li s-a refuzat și un penalty clar, plus o eliminare obligatorie a unui clujean.

platformă

Maternitatea „Bega” are doar un sfert din personal si ar putea fi inchisa!

Lipsa acută de personal medical pune în pericol activitatea desfăşurată la Maternitatea „Bega” din Timişoara. Alte două asistente au plecat în ultimele două săptămâni din cauza salariului foarte mic și a volumului de muncă foarte mare. Medicii se tem că în ritmul acesta se vor afla în situaţia de a închide unitatea medicală.

Top