Stirile din ziua: 23 aprilie 2014

Aeroportul Timisoara

Robu il anunta pe Bojin ca nu face figuratie la aeroport

Robu il anunta pe Bojin ca nu face figuratie la aeroport

Consiliul Județean Timiș ar putea rămâne cu toate acțiunile de la aeroport pe care le va prelua de la Ministerul Transporturilor. Primarul Nicolae Robu nu acceptă un rol minoritar al consiliului local, așa că înțelegerea avută cu CJ, în toamna trecută, ar putea cădea.

Daca s-ar vota la telefon, Birsasteanu si Costa si-ar disputa locul de deputat pe Colegiul III!

Principalii favoriţi pentru Colegiul III Deputaţi Timişoara ar fi social-democratul Florică Bîrsăşteanu şi liberalul Cosmin Costa. Asta ar fi rezultat în urma unui ciudat sondaj telefonic, a cărui ultimă întrebare viza activitatea primarului Nicolae Robu. Nici Bîrsășteanu, nici Costa nu sunt însă anunțați oficial drept candidați ai partidului lor pentru alegerile din 25 mai.

Ca la scoala: Robu verifica zilnic SDM, sa fie sigur ca-si face „temele”

Societatea de Drumuri Municipale, a Consiliului Local Timișoara, are potențial, dar nu se poate organiza de una singură! Asta susține primarul Nicolae Robu, care e mulțumit că firma a câștigat o mulțime de licitații. El recunoaște însă că, din punct de vedere al felului în care lucrează, SDM mai are mult până să fie competitivă.

Marian Iancu a pierdut la TAS procesul cu Politehnica Timisoara

În urmă cu şase luni, Marian Iancu s-a adresat Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne cerând interzicerea numelui Politehnica Timişoara, culorile alb-violet, sigla şi imnul echipei din Liga a IV-a ASU Politehnica. Iancu a solicitat şi plata a 983.000 de euro, dar s-a ales, în schimb, cu obligaţia de a plăti și 1.500 franci elveţieni, și cheltuielile de arbitraj.

Cel putin patru saptamani de chin pentru soferi, la Michelangelo / FOTO

Zona Michelangelo va sta închisă minimum o lună, după estimările primarului Nicolae Robu, sau chiar două luni, din ce spun constructorii. După redeschiderea traficului, șoferii vor circula pe traseul definitiv, așa cum va rămâne el la terminarea lucrărilor. Pe șantier lucrează SDM, dar nu se știe cu câți muncitori, pentru că numărul acestora este… secret!

Taranistul Mihok a furat startul campaniei electorale pe Colegiul III

Patronul unui lanţ de farmacii din Timişoara, Ciprian Mihok, încearcă cu orice preţ să facă istorie pentru PNŢCD. El candidează pe Colegiul III Deputaţi Timişoara şi și-a început campania electorală dinainte de Paște. Asta, după ce a împânzit colegiul cu urări de sănătate pe panouri de mari dimensiuni.

Poli, ca si salvata de la retrogradare prin neacordarea licentei unor echipe din Liga I

Neacordarea licenţei unor echipe din Liga I pentru sezonul viitor poate fi salvarea certă de la retrogradare pentru Poli Timişoara, chiar dacă trupa pregătită de Dan Alexa va termina pe loc retrogradant. Intrată serios în hora retrogradării după insuccesul cu Universitatea Cluj, Poli Timişoara are toate şansele să continue în Liga I şi sezonul viitor.

Gradina de Vara „Capitol”, curatata si renovata, se deschide in mai

La vară, timișorenii vor putea merge din nou la film – și nu numai – în aer liber. În luna mai va fi redeschisă Grădina de Vară „Capitol”, unde s-au făcut reparații importante. Din spațiul ultracentral au fost scoase, în ultimele săptămâni, nu mai puțin de zece camioane de gunoaie.

Despre fotbal si canibalism

A trebuit să vină un investitor giuleștean să ne povestească de canibalismul din fotbalul timișorean și despre cum știm noi să ne bucurăm de necazul altuia. Nici acum n-am recunoaște că după locuitorii Craiovei, noi, microbiștii timișoreni, ne devorăm semenii din prea multă invidie și orgoliu rănit. Pe vremuri, Dinamo avea hamali de la Finanțele Publice care le încărcau în autocar navetele cu vin, deși orașului îi plăcea să creadă că este dușmanul istoric al „câinilor”.

CONVOCATOR NR. 60/16.04.2014 al Adunirii Generale Extraordinare a Actionarilor S.N. Aeroportul International Timisoara – „Traian Vuia” S.A

Consiliul de Administratie al S.N. Aeroportul International Timisoara – „Traian vuia” S.A., cu sediul in com. Ghiroda, str. Aeroport nr. 2, jud. Timis, avand nr. inmatriculare la ORCT J35/1183/1998, Cod Fiscal RO 11178211, intrunit in sedinta in data de 16.04.2014, convoaca Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor in baza art. 19 alin. (1) lit. y din

Anunt licitatie deschisa cu strigare pentru vanzarea de imobile

S.C. TRATAMENT BALNEAR BUZIAS S.A., cu sediul in localitatea Buzias, Jud.Timis, str. Florilor nr. 1  tel. 0256/321.060, fax 0256/321.581, e-mail statiune@buzias.ro, organizeaza: Licitatie deschisa cu strigare pentru urmatorul imobil: Vila nr. 9, situata in Buzias, str. Avram Iancu Caietul de sarcini al licitatiei poate fi procurat, contra cost, de la sediul S.C.  TRATAMENT BALNEAR BUZIAS

Se cauta politisti! Peste 1.000 de locuri disponibile pentru cei interesati

Tinerii care vor să se facă polițiști se pot înscrie, în această perioadă, la admiterea în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne, precum şi în cele ale Ministerului Apărării Naţionale şi SRI, care pregătesc specialişti pentru Ministerul Afacerilor Interne. Sunt peste 1.000 de locuri pentru pentru cei care vor să devină ofițeri sau subofițeri de poliție.

Top