Stirile din ziua: 17 aprilie 2014

Universitatea de Vest

Aniversare cu Victor Ponta, la UVT

Aniversare cu Victor Ponta, la UVT

Universitatea de Vest se pregăteşte pentru a marca cei 70 de ani de la înfiinţare. Cu această ocazie, la Timișoara sunt așteptați atât premierul Victor Ponta, dar și alți oficiali. Aceștia și-au confirmat prezența în orașul de pe Bega.

A damblagit Romania, 46%

A murit de Crăciun și o mână de sociologi l-a înviat înainte de Florii, pentru o mai bogată imaginație a românilor. E vorba de Nicolae Ceaușescu, soțul Elenei din Petrești, omul care ar obține 46% din voturile cetățenilor care mâine-poimâine s-ar duce la urne să aleagă președintele țării. Alți 46% din români nu l-ar dori pe „nea Nicu” și poate i-ar prefera pe Victor Ponta, Crin Antonescu, Oprescu, MRU sau alții.

Marilen Pirtea

Lasat pe tusa de PSD, Pirtea si-a dat seama ca are multa treaba la universitate

Rectorul Marilen Pirtea susține că a decis ca, în următorii doi ani, să se ocupe exclusiv de Universitatea de Vest. El și-a încheiat astfel orice socoteală cu PSD, dar nu înainte ca social-democrații să anunțe că au în vedere un alt un candidat pentru Colegiul III Deputați Timișoara, doctorul Florică Bîrsășteanu.

„Apoliticul” prefect Dogariu a intrat in campanie electorala

Atâta timp cât alianța dintre PSD și PNL a funcționat, măcar în aparențe, nu prea am auzit multe lucruri despre activitatea prefectului Eugen Dogariu. Și probabil asta e menirea unui prefect, mai mult sau mai puțin „apolitic”, să vegheze la buna funcționare a instituțiilor dintr-un județ. Și asta fără ieșiri în presă, fără circ și dat în stambă.

Masinile ar putea circula pe Bd. Carol I si pe sensul inspre Piata Kuttl

Până să rearanjeze total circulația pe Bd. Regele Carol I și să mute liniile de tramvai pe mijlocul străzii, primăria ia în calcul o altă variantă. Este vorba despre deschiderea traficului pentru mașini, pe segmentul cuprins între strada Văcărescu și Piața Küttl, chiar pe linia de tramvai.

Golgheterul all-time al lui Poli ar putea reveni pe „Dan Paltinisanu”

Dan Alexa încearcă să convingă un fost golgheter al României care a îmbrăcat tricoul lui Poli în perioada BkP să se întoarcă la Timişoara. „Chirurgul” a fost liderul vestiarului în perioada în care Poli era finanţată de Marian Iancu şi are relaţii foarte bune cu mulţi dintre foștii săi colegi. Pe unii dintre aceştia i-ar dori la Poli, începând cu sezonul viitor.

autobuz

Curse deviate si suspendate la RATT

Regia de transport anunță că, deoarece lucrările de pe Calea Dorobanţilor şi sensul giratoriu spre Aeroport au avansat, este necesară devierea liniei de autobuz M35 care face legătura între Timişoara şi Giarmata Vii. Nici autobuzul 46 nu va mai ajunge la Colegiul Silvic.

Top