Stirile din ziua: 7 aprilie 2014

Complex Parkour in fosta hala pe care a mostenit-o primaria!

Complex Parkour in fosta hala pe care a mostenit-o primaria!

Consilierul local PSD Andrei Petrişor a reuşit să facă lobby pentru clădirea în ruină din Complexul Studenţesc pe care Primăria Timişoara a aflat recent că este proprietară. Petrişor a primit undă verde pentru a transforma ruina într-un complex Parkour.

Sacrificiul lui Marcel Mihoc in contabilitatea social-democratiei

Când mitomanul Victor Ponta îmi va înșela așteptările și va salva România de corupție, de sărăcie și de lipsa perspectivei, cui credeți că-i voi mulțumi din tot sufletul? Către cine îmi voi arăta eu recunoștința veșnică pentru umărul pus la susținerea PSD, a sistemului politic întreținut de acesta și pentru însuși Victor Viorel Ponta, prim-ministrul României?

Victor Ponta – protectorul, dar si valetul penalilor din PSD

„Justiția trebuie să-și facă datoria, indiferent despre cine este vorba și partidul nu trebuie să apere oameni care au intrat în conflict cu legea. Asta nu compromite partidul, ba din contra.” „Eu cred că vom lua mai multe voturi, pentru că oamenii știu foarte bine. Eu nu mă dezic nici de Adrian Duicu, nici de Preoteasa, nici de toți ceilalți, care doar pentru că sunt din județe unde PSD-ul stă foarte bine, au probleme.”

SN AEROPORTUL INTERNATIONAL TIMISOARA “TRAIAN VUIA” SA

Cu sediul in comuna Ghiroda, str. Aeroport nr. 2, anunta Licitatia Publica Deschisa, pentru inchirierea unui spatiu destinat activitatii de rent – a – car Licitatia va avea loc in data de 18.04.2014, ora 09:00, la sediul SN Aeroportul International Timisoara “Traian Vuia” SA. Documentatia privind licitatia poate fi procurata la sediul  SN Aeroportul International

Gheorghe David vrea totusi sa candideze pe Colegiul III

S-a schimbat schimbarea la PDL Timiş, unde necunoscutul Balint Petrescu a fost la un pas să fie desemnat candidat pe Colegiul III Deputaţi Timişoara, în lipsa altor democrat-liberali interesaţi. Fostul senator Gheorghe David pare mai decis ca niciodată să intre în cursa electorală, deşi s-a ferit săptămâni întregi să dea un răspuns.

Prima amenda de la Politia Locala pentru „Ingerii galbeni”

În fine, după o lungă perioadă de timp, polițiștii locali au observat că, deja celebrii „Îngeri galbeni” își fac publicitate pe domeniul public fără a plăti niciun leu. Or, acest lucru este interzis printr-o hotărâre de consiliu local, veche din anul 2007. Ca atare, polițiștii locali au amendat societatea specializată în sechestrarea și ridicarea mașinilor cu 500 de lei.

Ce trebuie sa stii inainte de a ramane insarcinata

Articolul acesta este tot un articol despre dinți, dar este adresat viitoarelor mămici. Bineînțeles că este foarte important să ai grijă de dantura ta pe tot parcursul vieții și că problemele dentare au repercusiuni grave și asupra stării de sănătate generală, dar iată câteva lucruri pe care trebuie să le știi înainte de a lua decizia de a avea un copil, pentru a nu pune viața acestuia în pericol.

Milea&Theinert, sau cum ploua cu lumina de pe clape de pian / FOTO + VIDEO

Teo Milea cântă întotdeauna, se știe, pe clape albe și negre. Uneori, sunetele își găsesc frați întru culoare și se revarsă, ca o ploaie luminoasă, peste inimile celor care încă mai știu să asculte. Duminică seară, în mansarda Bastionului Theresia, a plouat așa vreme de câteva fermecate zeci de minute.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel nu a programat luni întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, astfel: Lugoj – str. Timişorii, bl. C1-6, D1-5, Ghiroda Nouă, Stanciova, Recaş (pompe Cramă), Izvin (p), 9-16; Recaş (p), orele 11-18; Bencecu de Sus, Herneacova, Sălciua Nouă, Nadăş, orele 10-14; Chevereş (p), orele 8 – 15; Recaş (p), orele 9-11;

apă caldă

Fara apa calda si caldura

Colterm anunță că, pentru efectuarea unor lucrări de automatizare, va întrerupe luni, între orele 8 și 15, furnizarea apei calde și a încălzirii la PT 4 Trubadur. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele de pe străzile Daliei, Darwin, Gloriei, Lascăr Catargiu, Mehadia, Miorița, Nicolinț, Ofcea și Bd. Eroilor.

Top