Stirile din ziua: 2 aprilie 2014

O studenta muscata de un caine chiar de ziua ei a venit sa-i ceara socoteala lui Robu

O studenta muscata de un caine chiar de ziua ei a venit sa-i ceara socoteala lui Robu

O masterandă la Mecanică a avut parte de cel mai urât cadou de ziua ei, după ce a fost mușcată de un câine maidanez. Ea a venit șchiopătând la întâlnirea cu studenții a primarului Nicolae Robu, pentru a cere socoteală autorităților. Edilul n-a scăpat ocazia de a tuna și fulgera împotriva celor care doar se fac că adoptă câini fără stăpâni.

Prietenii lui Dorin Olar: „N-a fost sinucidere, a fost altceva”

Prietenii și cunoscuții omului de afaceri Dorin Olar nu cred în varianta sinuciderii. Ei spun că Olar nu avea probleme financiare, ba din contră, afacerile îi mergeau foarte bine. În plus, omul de afaceri avea planuri mari pentru perioada următoare și abia se întorsese dintr-o vacanță prelungită în America de Sud.

Primarul Robu si viceprimarul Diaconu, implicati intr-un accident rutier

Primarul Nicolae Robu a fost implicat, miercuri, într-un accident de circulație. Mașina în care se afla, alături de „vicele” Dan Diaconu și Culiță Chiș, de la Direcția Tehnică, s-a ciocnit, într-o intersecție, de un alt autovehicul. La volan se afla Vasile Paraschiv, cunoscutul șofer al edilului șef. UPDATE: Robu admite că de vină ar fi fost șoferul său.

Profesorii din Timis vor fi platiti pentru „meditatiile gratuite” oferite elevilor

Profesorii din Timiş şi din Mehedinţi vor fi plătiţi pentru meditaţiile gratuite oferite elevilor de clasa a VIII-a şi a XII-a. Inspectoratul Şcolar Timiş în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Mehedinți a reuşit să obţină bani pentru ca 20 de şcoli să poată plăti dascălii care vor oferii meditaţii gratuite elevilor care se pregătesc pentru Evaluarea Naţională şi Bacalaureat.

Florin Ilie, prins de mascati, dupa ce ar fi lovit un politist!

Luptătorul Florin Ilie a fost săltat de mascați pe strada Cheia, din Timișoara, în urma unui incident în care au fost implicați și doi polițiști, din care unul a folosit arma din dotare. Sportivul era suspectat că a lovit un om al legii. UPDATE: Ilie a fost audiat timp de câteva ore și apoi a fost lăsat să plece, după ce a declarat că nu se afla la volanul mașinii urmărite de polițiști și nici nu a lovit pe nimeni.

Daca nici smenul dintre Stoia si Cristesti nu-i conflict de interese….

Aparent, viceprimarul Traian Stoia pare un bătrânel de treabă, care, pe lângă pensie, și-a mai tras un job part-time. Asta ca să nu stea acasă și să-l cicălească soția cât e ziulica de lungă. Ar fi aici o mică problemă că job-ul e la primărie și nu prea e part-time. Cel puțin prin fișa postului de viceprimar.

Pantofii de vis ai dansatorilor de tango devin realitate la Cafe Klapka / FOTO

Dansează tango și, nu o dată, și-au visat pantofii pe care ar vrea să-i poarte. Un creator timișorean le-a oferit ocazia să-și transpună visele în culori și, apoi, le-a făcut pantofii doriți. Așa s-a născut colecția unicat „Paint Your Passion”, care va putea fi văzută în premieră sâmbătă seară.

Cadou de la viceprimarul Stoia pentru asociatii sai, fratii Cristescu

Aveți în folosință terenuri de la primărie, iar chiria de 1 până la 3 euro pe metru pătrat vi se pare prea mare? Puteți face o cerere de recalculare în lei, dar și anularea facturilor emise anterior. Asta au făcut frații Cristescu, pentru nu mai puțin de șapte terenuri, cu o suprafață de peste 35.000 de metri pătrați.

Incurcaturi… funerare, cu capele si romi, in cimitirul din Buziasului

Povestea Capelei „Kimmel”, în care ar fi fost înhumați pe șest trei membri ai clanului Cârpaci, este din ce în ce mai incredibilă. Reprezentanții municipalității încercau să afle cum s-au putut face înhumări în 2005, într-o capelă închisă oficial în 1974, dar au primit un răspuns la care nu se așteptau. Capela nu aparține, de fapt, familiei Kimmel!

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat miercuri întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. G. Enescu nr. 2, M. Basarab (p), Mehedinți (p), Bd.Cetății (p), Bucovinei (p), Pan Halipa, orele 9 – 14; Bazoșu Vechi, Chevereșu Mare (tabăra, Cabana), orele 9 – 16; Sânmihaiu Român, Sânmihaiu German, Utvin, orele 9 – 14; Lugoj – str.Bocșei (p), Liliacului,

Programul curateniei de primavara

Primăria Timișoara și RETIM Ecologic Service SA organizează, în perioada 24 martie – 8 aprilie, campania de curățenie generală de primăvară. Miercuri, echipele RETIM vor acționa în perimetrul str. Sulina (din Calea Șagului în str. C-tin Daniel) – str. Andreescu – str. Muncii – str. Ardealul (din str. Muncii în bd. Dâmbovița) – bd. Dâmbovița

Patru zile fara caldura, pe Leandrului

Colterm are o veste proastă pentru timișorenii care locuiesc pe strada Leandrului, la numărul 1. Până vineri, ei nu vor avea căldură, din cauza unei avarii. Colterm anunță că, pentru remedierea unei avarii la rețeaua de alimentare, a întrerupt furnizarea încălzirii la PT 27, până vineri, 4 aprilie. . Vor fi afectaţi consumatorii care locuiesc

Top