Stirile din ziua: 10 aprilie 2014

Coifan si Costa continua cursa pentru candidatura la Colegiul III

Coifan si Costa continua cursa pentru candidatura la Colegiul III

Candidatul PNL pentru Colegiul III Deputați se va alege dintre Viorel Coifan și Cosmin Codsta. Cei doi au intrat în „finala” competiției interne, care va avea loc săptămâna viitoare.

„Calistrat Hogas” Robu, atacat de Bojin si Grindeanu

Deputatul Sorin Grindeanu şi liderul PSD Timiş, Titu Bojin, au lansat un atac concentrat asupra primarului Nicolae Robu. Edilul liberal a fost înţepat din toate părţile de foştii parteneri politici. „Calistrat Hogaș” a fost ridiculizat de social-democrați, care i-au transmis că fără sprijinul Guvernului Ponta n-ar mai avut geamuri la primărie și nici acasă.

La Timisoara, pomii nu vor mai fi taiati, ci „transplantati”

Firma care se îngrijește de spațiile verzi din Timișoara poate scoate liniștită copacii care stau în calea lucrărilor edilitare. Asta, după ce a achiziționat un utilaj de „transplantat” arbori, în valoare de circa 70.000 de euro. Joi, în patru minute, a fost scos primul copăcel de undeva de la malul Begăi. Ulterior, acesta a fost plantat pe strada Barițiu.

Sefii PSD Timis: Barsasteanu e mai tare decat Pirtea

Directorul medical al Spitalului Judeţean din Timişoara, Florin Bârsăşteanu, va fi cel mai probabil candidatul PSD pentru Colegiul III Deputaţi Timişoara. Atât Sorin Grindeanu, cât şi Titu Bojin cred că Bârsăşteanu îl bate la notorietate pe Marilen Pirtea, rectorul UVT, considerat până acum principalul favorit pentru a candida pe colegiul lăsat liber de Maria Grapini.

Horațiu Moldovan, fost sef la Cadastru Timis, gasit de ANI in conflict de interese

Fostul director al Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Timiș, Horațiu Moldovan, a fost depistat în conflict de interese de Agenția Națională de Integritate. El este acuzat că a semnat două procese-verbale în favoarea unei firme la care este asociată fiica sa. ANI a sesizat Parchetul în acest caz, Moldovan riscând o pedeapsă cu închisoarea de la unu la cinci ani.

Lovituri sub centura la Sala „Olimpia”: sala de fitness e „un focar de infectie” / FOTO

Lupta pentru cafeneaua și sala de fitness din incinta sălii „Olimpia”, scoase la licitație acum trei săptămâni, a intrat într-o nouă fază. Joi, un anonim a făcut publice mai multe fotografii care ar demonstra mizeria și jegul de sala gestionată de Florin Teodorescu. Acesta se luptă la licitație cu un apropiat al Sandei Greblă, consilierul primarului Timișoarei.

Bojin nu prea vrea sa faca „jumi-juma” cu Robu actiunile la aeroport

Cel mai probabil înainte de alegerile europarlamentare de la sfârşitul lui mai, CJ Timiș va prelua 80% din acţiunile Aeroportului Internaţional „Traian Vuia”. Titu Bojin vrea ca instituția pe care o conduce să dețină peste jumătate din acestea, urmând ca o parte mai mică să revină Primăriei Timișoara.

Misiune grea la Timisoara: se alege cel mai bun vin din Romania / FOTO

Iubitorii de vinuri ar da orice să poată intra într-o anumită încăpere de la Centrul de Afaceri, însă acolo accesul e foarte bine păzit. E camera în care se desfășoară Concursul Național de Vinuri și Băuturi Alcoolice VinVest. Sunt în jur de 100 de vinuri de primă mână, iar unele dintre ele vor fi premiate pentru calitățile lor.

Noapte alba la cumparaturi: s-au calcat in picioare ca sa ia cartofi la reducere!

Războiul între supermarketuri a scos sute de timișoreni din case în miez de noapte. Ca să contracareze cumva deschiderea Auchan Nord, concurența a decis să le ofere clienților reduceri substanțiale în miez de noapte. Rezultatul: o învălmășeală generală, la magazinele Kaufland de la Dumbrăvița și de pe str. Gh. Lazăr.

La Timisoara, cultura uneste comunitatea… cu multe afise

Timișorenii citesc afișele din tramvaie și autobuze, dar și pe cele de pe panourile special amenajate. Asta rezultă în urma campaniei derulate în primele două luni și jumătate ale anului, de către Asociația Timișoara Capitală Culturală Europeană. Cei de la ATCCE au calculat că aproximativ 130.000 de oameni au văzut, prin oraș, pliantele și afișele și le-au „recomandat” prietenilor și familiilor lor.

Studentii nu-si gasesc locuri de munca pentru ca isi aleg gresit facultatile

Mulţi absolvenţi de studii superioare nu reuşesc să îşi găsească un loc de muncă din timpul facultăţii, dar nici după finalizarea studiilor. Problema pare a fi la alegerea profesiilor care au cerere aproape zero pe piaţa muncii, neimplicarea în acţiunile de voluntariat şi proiectele dezvoltate de universitate.

apă caldă

Fara apa calda, apa rece si caldura

Colterm anunță că, pentru efectuarea unor lucrări de automatizare, va întrerupe joi, între orele 8 și 15, furnizarea apei calde, celei reci hidrofor și a încălzirii la PT 10 și 51. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele de pe străzile A. Șaguna, B. Dochia, Lunei, M. Nicoară, Musorgski, Neculce, Piața Vârful cu Dor,

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel nu a programat joi întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, astfel: Lugoj – str. Timişorii Bl. C1-6; D1-5), orele 9 – 16; Dudeştii Noi – SEETIM, ferma oi, ferma legume, ferma Cioreni, ICCO EMT), orele 9 – 16; Ronaț Triaj, Urseni, Albina (SP IVBazoş), orele 9 – 16; Jimbolia (p),

Top