Stirile din ziua: 28 aprilie 2014

Au plecat in Dubai sa munceasca pe 1.500 de euro, dar au ajuns sclavi

Au plecat in Dubai sa munceasca pe 1.500 de euro, dar au ajuns sclavi

Au crezut că au prins contractele vieții lor și că, după câteva luni de muncă, se vor întoarce acasă cu bani frumoși. În realitate, au fost tratați aproape ca niște sclavi. E povestea câtorva zeci de oameni care au avut încredere în cei care le-au promis marea cu sarea, dacă aleg să meargă în Dubai.

Purtatorul de servieta al lui Sogor Csaba a intrat in campanie la Padurea Verde

Singurul deputat UDMR de Timiş, Molnar Zsolt (31 ani), a fost maestru de ceremonii la petrecerea câmpenească din Complexul turistic Camping International de la Pădurea Verde, la sfârşitul săptămânii trecute. Bucatele tradiţionale ungureşti au fost asezonate cu discursuri politice ale deputatul UDMR.

Bulevard SF in locul liniilor de tren: sase benzi de circulatie si tot atatea randuri de pomi!

Două miliarde de euro – atât costă îngroparea în subteran a liniilor de cale ferată care traversează Timișoara. În locul acestora ar urma să fie construit un bulevard de peste șapte kilometri, cu șase benzi pe sens, cu piste de biciclete, de alergare și trotuar. Primarul Nicolae Robu nu știe însă nici de unde ar putea proveni banii și nici când ar putea fi realizată o astfel de lucrare.

Incuboxx, centrul IT cu panou de escalada, mai sta gol cateva luni / FOTO

Are panou de escaladă indoor și sală de fitness și va găzdui câteva zeci de firme din domeniul IT&C. Incuboxx, imobilul futurist de lângă pasajul Jiul, a fost inaugurat de primarul Nicolae Robu, care recunoaște că spațiile ar putea rămâne totuși goale în următoarele luni, pentru că, momentan, imobilul nu are nici administrator.

Promis gratis de Iancu, palmaresul lui Poli a intrat iar la apa

O întreagă nebuloasă s-a creat din nou în jurul palmaresului și culorilor fostei Poli, promise de Marian Iancu primarului Nicolae Robu pentru actuala ACS Poli. Iancu nu mai vrea să le cedeze gratuit, după ce Consiliul Județean Timiș s-a înscris la masa credală în cazul insolvenței firmei care a patronat-o pe FC Politehnica. Robu complică lucrurile, afirmând că ACS Poli este proprietara palmaresului și culorilor, dar nu și a dreptului de utilizare asupra celor două.

Pandurii – Poli, „blatul” din mintea unora

Un călugăr-filozof care a trăit la începutul secolului al XIV-lea, William Ockham, formula un principiu foarte cunoscut și aplicat chiar și în zilele de astăzi. Potrivit acestui principiu, denumit „briciul lui Ockham” (sau „lama lui Ockham”), explicația cea mai simplă pentru un fenomen este și cea mai bună. Altfel formulat, „nu ar trebui să facem presupuneri, dacă nu avem dovezi în aces sens”. Ce are această introducere cu un meci de fotbal?

Principalele probleme stomatologice

În primul rând trebuie să înțelegem un lucru, de la bun început: tratamentul modern în stomatologie se bazează foarte mult pe ameliorarea simptomelor, dar singurul aspect care într-adevăr ar trebui considerat ca fundație reală este prevenția și tratamentul cauzelor. Greșeala din medicina modernă constă în faptul că se încearcă tratarea problemei în locul în care se observa problema, chiar dacă nu în acel loc este și cauza.

Petrece luna mai in Romania! / FOTO

România este o ţară a frumuseţii eterne. O spun prea des turiştii străini care ne vizitează, vedem asta prea frumos arătată în documentare excepţionale difuzate în întreaga lume. Peisaje care îţi taie răsuflarea, oraşe cu istorie adâncă, oameni deschişi şi primitori, obiceiuri ce se mai păstrează încă din timpuri atât de străvechi, încât li s-a pierdut originea.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat, luni, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Parc Industrial Freidorf (p), str. Polonă (p), spl. N. Titulescu (p), Oglinzilor nr. 28, bl. 38, sc. A, Orizont (p), Apelor (p), Salcâmilor (p), Ștefan Stâncă (p), orele 9 – 15, str. Lebedei (p), Orizont (p), Apelor (p), Duzilor (p), orele 12 – 15;

Top