Stirile din ziua: 8 aprilie 2014

Radu Mazare a fost retinut pentru 24 de ore

Radu Mazare a fost retinut pentru 24 de ore

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a fost reţinut, marţi, de procurorii anticorupţie, în urma audierilor de la sediul central al DNA. El va fi prezentat instanţei, cu propunere de arestare preventivă. Mazăre este acuzat de luare de mită, suma fiind de 175.000 de euro.

Daca era si Bojin baron local…

E limpede ca lumina zilei! Titu Bojin ori a chiulit de la cursurile de baroni locali organizate de PSD, ori nu și-a mai dat examenul de absolvire al acestei „școli”. Deși probabil și-ar fi putut rezolva „diploma” și cu un plic bine plasat. Ce mama dracului, doar e vorba de PSD! În fine, în pofida tuturor zvonurilor, mi se pare clar că Bojin nu este baron local.

Subpasajul Jiul, tratat in doi peri de Ministerul Transporturilor

Oricât de mult și-ar dori primarul Nicolae Robu, lucrările la subpasajul Jiul e foarte puțin probabil să înceapă în acest an. Îi pune bețe în roate Ministerul Transporturilor, care răspunde în doi peri la solicitările proiectantului. Oficialilor de la București li se cerea un aviz. Pe de altă parte, în bugetul local nu erau prevăzuți bani pentru o astfel de lucrare.

Bomba in PNL Timis?! Monica Stirbu, impusa de la Bucureşti pe Colegiul III

Posibilă lovitură de teatru în stabilirea candidatului PNL Timiş pentru ColegiuL III Deputaţi Timişoara. Deși președintele Nicolae Robu spune că numele acestuia va fi anunțat cel mai devreme joi, surse din PNL susţin că Monica Știrbu, consul al României la Bilbao, le va fi băgată pe gât liberalilor din Timiş. UPDATE: După apariţia acestei informații, mai mulţi liberali importanţi din Timiş au anunţat că îşi dau demisia dacă se întâmplă aşa ceva. Biroul Permanent Naţional al PNL Timiş a hotărât marţi ca decizia asupra candidaturii pe Colegiul III Timişoara să fie luată exclusiv pe plan local.

Buruienile si praful, acasa la ele pe ruta ocolitoare din zona Sudului

Munți de pământ, buruieni ca-n junglă și multă delăsare. Asta e impresia pe care o lasă șoferilor ruta ocolitoare a pasajului Michelangelo. Deși acesta e finalizată de aproape un an și în urma șantierului ar fi trebuit să se facă o curățenie generală, totul a rămas doar în stadiul de vorbe.

Marilen Pirtea si-a anuntat colegii din UVT ca va candida pentru PSD

Rectorul Universității de Vest, Marilen Pirtea, s-a destăinuit colegilor că vrea să intre în politică, aceasta fiind singura soluție pentru ca instituția pe care o conduce să obțină mai multe fonduri de la guvern. Pirtea vrea să candideze pe Colegiul III Deputați pe lista PSD.

Top