Stirile din ziua: 6 aprilie 2014

Mesaj la protestul anti-gaze de sist: „Bojine, nu fractura Timisul!”

Mesaj la protestul anti-gaze de sist: „Bojine, nu fractura Timisul!”

Peste 100 de oameni au protestat duminică în Piaţa Victoriei, împotriva exploatării gazelor de şist prin fracturare hidraulică. Proteste asemănătoare au avut loc în zeci de localităţi din ţară. În toamna anului trecut, la Timișoara, mitinguri împotriva exploatării gazelor de șist au fost organizate aproape săptămânal.

Adio, salcii! Operatiunea „Drujba” face victime si pe malul Begai

Sălciile de pe malul Begăi devin istorie. Primele dintre ele, în zona Facultății de Hidrotehnică, au căzut deja sub drujbe, în numele modernizării. Una dintre cele mai frumoase zone ale Timișoarei nu va mai exista, în scurt timp, decât în poze. Vestea și mai proastă este că nu se știe câți arbori vor dispărea până la finalizarea reabilitării malurilor Begăi.

Corado Toader l-a „gadilat” pe Pavelescu dupa ce a dat cu noroi in restul dreptei

Reuniune PNŢCD ciudată la Timişoara cu prilejul sărbătoririi a 145 de ani de la înfiinţarea Partidului Naţional al Românilor din Banat, precursorul PNŢCD. Liderul PNŢCD, Aurelian Pavelescu, a salutat reîntoarcerea pe scena politică a fostului consilier local Corado Toader, care tocmai făcuse cu ou și cu oțet cei mai importanţi oameni ce reprezintă dreapta politică din România.

Doua comentarii la meciul Poli – Steaua

În funcție de simpatiile și adversitățile pe care le au, druckerii timișoreni au văzut meciul ACS Poli – Steaua din două sau chiar mai multe unghiuri. Unghiuri aflate la 180 de grade unul de altul, fiind absolut halucinant modul în care, în comentarii și postări pe net, membrii celor două tabere au putut să vadă același meci. Am ales astfel să fac două comentarii pentru partida de aseară, astfel încât să mulțumesc ambele tabere.

Surpriza la PDL Timis: Balint Petrescu ar putea candida pe Colegiul III

Este unul dintre cei mai vechi democrat-liberali din Timiş, dar niciodată nu a ajuns în lumina reflectoarelor. Şansa pare să se întoarcă pentru Balint Petrescu, preşedintele Comisiei de Agricultură din PDL Timiş. Surse din partid susţin că el este ca şi desemnat candidat pe Colegiul III Deputaţi Timişoara.

Programul curateniei de primavara

Primăria Timișoara și RETIM Ecologic Service SA organizează, în perioada 24 martie – 8 aprilie, campania de curățenie generală de primăvară. Duminică, echipele RETIM vor acționa în perimetrul Bd. V. Pârvan – Spl. Nistrului – Spl. Morarilor – Piața Sarmisegetusa – str. A. Șaguna – str. Lunei – Calea Buziașului (până în girație) – bd.

Top