Stirile din ziua: 1 aprilie 2014

Primaria cumpara reflectoare si cortina pentru teatrele maghiar si german

Primaria cumpara reflectoare si cortina pentru teatrele maghiar si german

Reflectoare, o cortină nou-nouță, boxe, mașini de cusut, călcătoare, dar și o mașină luată prin Programul Rabla. Totul va costa bugetul local peste 1,3 milioane de lei și urmează să intre în dotarea Teatrului German şi a Teatrului Maghiar.

Incep inscrierile la gradinita, conducerea ISJ Timis spune ca sunt destule locuri

În această săptămână se desfăşoară perioada de reînscriere la grădiniţe, părinţii micuţilor fiind obligaţi să-şi reînscrie anual copiii, indiferent de grupa în care activează. În grădiniţele din Timiş sunt disponibile peste 7.200 de locuri, din care 2.223 doar pentru cei care intră în grupa mică. Pentru aceştia înscrierile vor avea loc în perioada 23 aprilie – 9 mai.

„Ingerii Galbeni” isi traiesc ultimele zile de glorie

Teroarea impusă de „Îngerii Galbeni” a ajuns aproape de final. Firma care are pe rol zeci de procese şi plângeri la poliţie şi OPC şi-a intensificat activitatea de ridicare a maşinilor după ce consilierii locali au votat o hotărâre care stabilește reguli noi. Alfred Simonis, inițiatorul hotărârii, anunță că zilele în care „Îngerii” se mai pot comporta discreționar se numără pe degete.

Lumina din Parcul Copiilor se va stinge si se va aprinde de pe calculator

Primăria vrea să facă economie la factura de curent electric din parcuri. Până să taie efectiv din costuri, a scos din buget aproape 19.000 de euro și a cumpărat, din Olanda, un sistem „deștept” de control al iluminatului public. Acesta va fi montat, în prima fază, pe 50 de stâlpi din Parcul Copiilor.

Legendele s-au intors pe „Dan Paltinisanu”, ipocrizia… pe Stiinta

Dacă nu ar fi o banală formă de marketing, schimbul de replici dintre promotorii ACS Poli și ASU Politehnica ar părea mai degrabă un joc de copii teribiliști, distruși de atâta plictiseală. Autorii sloganului „AC Recaș nu e Poli”, scris iresponsabil pe clădirile din Timișoara, au recidivat cu o acțiune ceva mai benignă.

Programul curateniei de primavara

Primăria Timișoara și RETIM Ecologic Service SA organizează, în perioada 24 martie – 8 aprilie, campania de curățenie generală de primăvară. Marți, echipele RETIM vor acționa în perimetrul Calea Urseni – str. Venus – Bd. Industriei – str. Olarilor – Calea Buziașului (din girație la capăt). Se interzice scoaterea şi depozitarea pe domeniul public a

Fara apa rece in Blascovici

Aquatim anunță că marți, între orele 9 și 15, va fi întreruptă furnizarea apei reci pe străzile Calea Bogdăneștilor (între str. Măslinului și Bd. Bogdan Petriceicu Hasdeu), Cameliei, Ion Pop Reteganul, Banul Mărăcine, Zalău, Martir Colonel Ioan Uță și Căpitan Dan.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat marți întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Luminii nr. 9, bl. 35, orele 9 – 18; Dumbrăvița – str. P. Șandor (p), K. Karoly (p), Izvin (SC Lactalia), orele 9 – 18; SP ANIF Uivarb și Pustiniș, Cireșu, Criciova, Jdioara, Honorici, Pădureni, orele 9 -18; Moșnița Nouă nr. 128, orele

Top